SINKOVIĆI OSVOJILI ZLATO U BEOGRADU: / 'Ovo nam do sada nije polazilo za rukom, osjećaj je savršen'

Image
Foto: Manuela Sinković

Dominacijom kroz cijelu utrku Braća Sinković sezonu su otvorili pobjedom.

3.6.2018.
11:11
Manuela Sinković
VOYO logo

Braća Valent i Martin Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na 1. Svjetskom kupu u Beogradu koji se održavao od 01. do 03. lipnja.

Braća su odlično krenula u utrku i na prvom prolazu ostvarili prednost koju su mirno zadržali sve do kraja. U cilj su ušli s vremenom 6:19.37 i tako ostavili iza sebe češku posadu koja je zauzela drugo mjesto i posadu Bjelorusije na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretni smo zbog pobjede na prvom velikom natjecanju u dvojcu bez kormilara, osjećaj je savršen. Znamo da možemo još bolje odveslati, ovo nam je prva regata i s nestrpljenjem iščekujemo ostatak sezone", rekao je Valent Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brat i ja smo osvojili prvo zlato u dvojcu bez kormilara. Uspjeli smo i to probit, nakon dva srebra koja su bila dosta blizu i presretni smo! Trebamo još utrka da budemo stabilniji jer nije tako dobro kao na treningu. Pred nama su još 2 Svjetska kupa, Europsko i Svjetsko prvenstvo tako da ćemo se ustabilit. Možemo mirno dalje u sezonu ići i nadamo se još kojem zlatu.", nadodao je Martin Sinković.

Za Braću Sinković ovo je treća različita disciplina, ali navike pobjeđivanja u svakoj ostaju iste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo