INDICENT U FINALU / Serena Williams žestoko izvrijeđala sutkinju!

Image
Foto: AP

'Ne gledaj me, ako me ikada vidiš kako prolazim, okreni glavu, jer nisi normalna. Ti si mrziteljica i ružna iznutra', izgovorila je mlađa sestra Williams glavnoj sutkinje usred finala US Opena.

12.9.2011.
11:32
AP
VOYO logo

Ženski finalni dvoboj obilježio je incident između Serene Williams i glavne sutkinje meča Eve Asderaki početkom drugog seta.

Nakon što je Williams glasnim usklikom Come On popratila jedan svoj udarac,upravo u trenutku kada se Samantha Stosur pripremala udariti lopticu, sutkinja je dodijelila poen za Australku, što je bio 'okidač' za verbalni napada koji je lansirala ljutita Amerikanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti si me zajeb*** i prošli put, zar ne? Da, to si bila ti. Imaš nešto protiv mene. Ne gledaj me, ako me ikada vidiš kako prolazim, okreni glavu, jer nisi normalna. Ti si mrziteljica i ružna iznutra", rekla je Serena sutkinji s kojom se po završetku dvoboja nije željela rukovati.

Nakon finala glavni sudac na US Openu Brian Earley objavio je da je zbog tog ispada Serena pod istragom, te bi mogla snositi dodatne sankcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prije dvije godine mlađa od sestara Williams izgubila je polufinalni dvoboj na US Openu protiv Kim Clijsters nakon što je dobila kazneni poen jer je izvrijeđala linijsku sutkinju koja joj je dosudila prijestup kod servisa, te je tada kažnjena sa 82,500 dolara, uz uvjet da u sljedeće dvije godine ne ponovi sličan incident.

Ta uvjetna kazna isticala je upravo po završetku ovogodišnjeg US Opena, a kako je Serena prekršila tu zabranu, prvotna novčana kazna bi se mogla udvostručiti, ali mogla bi biti kažnjena i zabranom nastupa na sljedećim Grand Slam turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac turnira Earley izjavio je da će konačnu odluku o kazni objaviti u ponedjeljak, a da prije toga želi razgovarati sa sutkinjom Asderaki.

Serena nije pridavala previše važnosti incidentu nakon dvoboja, te je izjavila kako je sve što je izrekla sutkinji Asderaki bilo "u žaru brorbe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više se niti ne sjećam što sam rekla. Dolje na terenu situacija je bila prilično napeta, ali tako je uvijek u finalu. Jednostavno sam bila 'u zoni', no sigurno ću kasnije pogledati taj incident", izjavila je Williams.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo