RAZMJENA TRI VELIKANA / Senzacionalni transfer na pomolu?!

Image
Foto: www.realtotal.de

Prema pisanju španjolskih medija ovoga ljeta sprema se senzacionalan trostruki transfer između Real Madrida, Manchester Cityja i Monaca prema kojem bi Radamel Falcao preselio u City, Sergio Aguero u Real, a Angel di Maria u Monaco.

4.4.2014.
12:17
www.realtotal.de
VOYO logo

Kako prenosi mediji vlasnik i predsjednik Monaca Dimitrij Ribolovljev, predsjednik Reala Florentino Perez, Falcaov menadžer Jorge Mendes i direktor Cityja Txiki Begiristain sastali su se u jednom madridskom restoranu kako bi dogovorili detalje transfera.

Sasvim je jasno kako će Real ovog ljeta osnažiti svlačionicu jednim vrhunskim napadačem, a nije tajna kako je Sergio Aguero već duže vrijeme na listi želja vodstva 'Los Blancosa'. Real je želio dovesti Aguera i 2011. no Atletico Madrid ga je tada prodao Cityju za 38 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falcao je prošlog ljeta preselio iz Atletico Madrida u Monaco za 60 milijun eura, no već se mjesecima nagađa kako je nezadovoljan u Kneževini' i želio bi u neki jači klub.

Angel di Maria je i prošle sezone bio na korak od odlaska iz Reala, no umjesto njega, prodan je Mesut Ozil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Argentinca su pored Monaca interes pokazali Manchester United i City te trenutno vodeći u francuskoj ligi Paris Saint-Germain. Real Madrid bi po navodima medija mogao Argentinca pustiti za svotu od 21 milijun eura.

Predstavnici Reala, Cityja i Monaca nisu željeli komentirati pisanje medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo