KOVAČU STIGLE POHVALE, ALI I UPOZORENJE S VRHA: / 'Ne smije nam se ponoviti 1981., a rasprava oko njega je smiješna'

Image
Foto: AFP

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Liverpool i Bayern su na Anfieldu odigrali bez golova

20.2.2019.
13:01
AFP
VOYO logo

Predsjednik Bayerna UliHoeness biranim je riječima govorio o treneru NikiKovaču nakon što je njegova momčad odigrala bez golova na uzavrelom Anfieldu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

"Naš trener je odradio sjajan posao jučer i i za tri tjedna donijet će ispravne odluke. Trebali bi ga prestati prozivati poslije svake utakmice. Radi dobar posao. Rasprava oko toga je smiješna. Mislim da smo pobijedili u 14 od posljednjih 16 utakmica. Zar bi poslije toga još uvijek trebali voditi rasprave o treneru? ", poručio je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičan scenarij

Karl-Heinz Rummenigg poslao je pak upozorenje momčadi da ne ponove epizodu iz njegovih igračkih dana. On je bio u identičnoj situaciji s klubom 1981. kada je dijelio svlačionicu s Hoenessom. U polufinalu Kupa prvaka u prvoj utakmici na Anfieldu bilo je 0-0, dok je susret na Olimpijskom stadionu u Münchenu na kraju završio 1-1 pa su Englezi prošli dalje.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Iako smo si otvorili pomalo vrata četvrtfinala, upozoravam da u uzvrat ne bi trebali ući s previše euforije. Ovo nije siguran rezultat. Ispali smo 1981. nakon remija u Münchenu tako da ne smijemo ponoviti pogrešku koju je napravila moja momčad. Moramo dobro odigrati i u uzvratu", poručio je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga utakmica osmine finala na rasporedu je 13. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo