SALATARA NAKON 13 GODINA U ZAGREBU: / Stigao pobjednički pokal Davis Cupa

Image
Foto: Pixsell

Hrvatska teniska reprezentacija osvojila je Davis Cup pobjedom nad Francuskom

12.12.2018.
18:24
Pixsell
VOYO logo

Veliki pobjednički pokal Davis Cupa, koji su, pobjedom nad Francuskom u Lilleu krajem studenoga, po drugi puta u povijesti osvojili hrvatski tenisači, u srijedu je iz sjedišta Međunarodnog teniskog saveza (ITF) u Londonu stigao u Zagreb, u Muzej za umjetnost i obrt.

Svi posjetitelji muzeja i ljubitelji sporta Davis Cupa trofej ili popularnu "salataru" moći će razgledati od 21. prosinca, a pokal će biti izložen u atriju Muzeja za umjetnost i obrt. Današnjem preuzimanju Davis Cup trofeja nazočili su izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza (HTS) Marin Galić, stručna suradnica HTS-a Suzana Knežević, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović, voditeljica odjela marketinga i PR-a MUO, mr.sc Vesna Jurić Bulatović, te stručni muzejski tim tehničara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak trofeja nakon 13 godina

Suradnjom Hrvatskog teniskog saveza i Muzeja za umjetnost i obrt trofej će biti izložen i moći će se razgledati sve do studenog 2019. godine. Kao što je poznato, pokal Davis Cupa bio je izložen i prije trinaest godina u Muzeju za umjetnosti i obrt kada ga je razgledalo više desetaka tisuća posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo