VIŠE NEMA DVOJBE / Sada i formalno: Mourinho je novi trener Reala

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednik Reala Perez potvrdio je u srijedu da je smijenjen dosadašnji trener Pellegrini, a Portugalac će biti imenovan nasljednikom čim dogovori detalje raskida ugovora s Interom.

26.5.2010.
18:56
PIXSELL
VOYO logo

Vodstvo španjolskog nogometnog velikana Real Madrida uručilo je otkaz dosadašnjem treneru Manuelu Pellegriniju, potvrdivši kako je novi trener Jose Mourinho.

"Spreman sam priznati pogreške koje sam do sada činio, no mišljenja sam kako bi bila neoprostiva pogreška ne angažirati Mourinha. Ova momčad treba novi impuls, a Mourinho je idealan izbor," kazao je Realov predsjednik Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pellegrini je stigao na Santiago Bernabeu u lipnju prošle godine iz Villarreala, no nije se proslavio. Real je ponovo ostao bez trofeja. U prvenstvu je gledao u leđa Barceloni, u Ligi prvaka je ispao od Lyona, a u Kupu Kralja je doživio debakl izgubivši od trećeligaša Alorcona. I to sve u sezoni u kojoj je "ulupao" 250 milijuna u igračka pojačanja.

Nagađa se kako bi Pellegrini trebao dobiti oko 12 milijuna eura otpremnine za raskid ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho će potpisati ugovor s Realom čim vodstvo kluba postigne dogovor s Interom oko odštete. Naime, u Portugalčevom važećem ugovoru s Interom stoji klauzula prema kojoj Mourinho može napustiti klub prije isteka ugovora uz odštetu od 16 milijuna eura.

Prema Perezovim riječima, Mourinho će potpisati ugovor na četiri godine vrijedan 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo