FALCAO U MONACU JE TEK POČETAK / Ruski oligarh će napraviti dar-mar na tržištu!

Image
Foto: AP Images

Jean Petit, pomoćnik Monacovog trenera Claudija Ranierija, izjavio je kako novi francuski prvoligaš čini sve da u svoje redove dovede najzvučnije pojačanje u novijoj povijesti, ali i da bogati Rus neće stati na kolumbijskom 'Sokolu'.

22.5.2013.
9:55
AP Images
VOYO logo

Nevjerojatno je prošlog tjedna zvučala vijest da je u utrci za Falcaovim uslugama glavni favorit Monaco, povratnik u prvi razred francuskog nogometa. Otvoreni su interes za kolumbijskog napadača u posljednje vrijeme iskazivali Real, Chelsea i Manchester City, no čini se kako će milijuni ruskog oliharha i vlasnika kluba iz Kneževine DmitrijaRibolovljeva ipak presuditi.

JeanPetit, pomoćnik Monacovog trenera ClaudijaRanierija, izjavio je kako novi francuski prvoligaš čini sve da u svoje redove dovede najzvučnije pojačanje u novijoj povijesti, ali i da bogati Rus neće stati na kolumbijskom Sokolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo dolazak Falcaa, ali i još četiri ili pet nogometaša njegove kvalitete", otkrio je Petit ambiciozan plan Monaca.

"Razgovaramo i nastavit ćemo razgovarati s napadačem Atletica i njegovim agentima, pregovori su u tijeku. Nadamo se da ćemo posao realizirati što prije", kaže Ranierijev pomoćnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u Kneževini od Falcaa ne očekuju samo doprinos na nogometnom terenu, već smatraju da će biti dobar mamac i za ostale zvijezde.

"Potpis takvog igrača je najbolja afirmacija našeg projekta", smatra Petit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se oglasio i gazda madridskog Atletica Miguel Angel Gil Marin koji tvrdi da u klub još uvijek nije sletjela nijedna službena ponuda. Prema njegovim riječima, klub neće Falcau praviti probleme ukoliko napadač želi napustiti Vicente Calderon što i ne čudi s obzirom da će postati bogatiji za 60 milijuna eura, cijenu koju su izvjesili za usluge sjajnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo