ŽIVOTNA DRAMA MLADOG HRVATSKOG RUKOMETNOG REPREZENTATIVCA: / Izbacili ga iz stana, već danima živi na ulici

Image

Naglasio je kako ovo nije prvi put da se tako nešto dogodilo i da je prošlog ljeta bio u istoj situaciji

25.4.2021.
8:57
VOYO logo

Poznati hrvatski rukometaš i mladi reprezentativac, Ante Kuduz, nalazi se u izuzetno teškoj i gotovo nevjerojatnoj situaciji. Kuduz je igraš rumunjskog Dinama iz Bukurešta, ali ovih dana postao je, privremeno, bez smještaja.

Vlasnici stana u kojem živi u Bukureštu izbacili su ga na ulicu jer klub nije platio smještaj Kuduzu. Samo da spomenemo, govorimo o klubu koji je lani igrao Ligu prvaka i koji slovi za jedan od jačih u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na cesti sam već treći dan, sa sportskom torbom i nekoliko stvari koje nosim s posljednjeg putovanja s klubom. Vratili smo se prije tri dana iz Cluja, negdje oko pola četiri ujutro došao sam pred stan, ali su čuvari u kompleksu u kojem živim rekli da ne mogu u njega, da su gazde ušle u stan, promijenili bravu i otišli. Molio sam da mi otvore barem da uzmem stvari, rekli su da ne mogu. Zamislite kako se čovjek u tom trenutku osjeća. Zvao sam klub, rekli su mi da će reagirati idući tjedan, a ja sa sobom baš nemam ništa za život, jer mi je sve ostalo zaključano u stanu. Ja sam njima rekao da to nema smisla, da ću s tim izaći van, pa su rekli da će reagirati brže", rekao je Kuduz za Sportske novosti.

Image
Image

Ante Kuduz Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania - 16 Feb 2021,Image: 591690740, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Živi na cesti

Naglasio je kako ovo nije prvi put da se tako nešto dogodilo i da je prošlog ljeta bio u istoj situaciji te da je čekao mjesec dana da se stvari srede, te da je isti scenarij morao gledati još jednom nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuduz je proteklih sezona bio ponajbolji igrač kluba i kaže kako ne zna zašto mu klub to radi.

"Ne znam, po meni ne jer se klub ugovorom obvezuje plaćati stanarinu. Ništa nisam skrivio, jedini razlog može biti u činjenici da sam ih obavijestio da ću na isteku ugovora ove sezone otići u Vardar i to bi možda mogao biti razlog, ali svakako nije način", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ispričao je SN-u i kako mu je živjeti na cesti...

"Prespavam kod suigrača i prijatelja, ali kako mnogi imaju obitelji, to nije baš ugodno i lako. Trenutno sam kod jednog prijatelja iz Srbije, inače odbojkaša. Užasno za reći, ni veša ni majice nemam za presvući. Samo da mi je doći do mojih stvari, sve bi bilo lakše. Ovako, zarobljen sam u Bukureštu i čekam da se u klubu sastanu i da se situacija rasplete", rekao je Kuduz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo