nastavak rata / Žele isti kriterij: Našičani odgovorili Zagrebu videom kojim pokazuju da su oštećeni

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U Nexeu su objavili video u kojima su izdvojili mali dio situacija za koje smatraju da im nisu išle u prilog

25.4.2019.
16:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Ni gotovo tjedan dana nakon dvoboja Nexea i PPD Zagreba ne stišava se bura u odnosima dva najbolja hrvatska kluba.

Našičani su nakon uvjerljivog poraza (19:26) napali suce i njihovm kriterij za koji smaraju da je uvelike išao u korist gostiju i da ih je onemogućio u boljem otporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je i Zagrebov odgovor priopćenjem u kojemu ne dvoji u pošteno suđenje para Jurinović - Mrvica da bi Našičani danas objelodanili sve sporne situacije u kojima smatraju da su oštećeni troipolminutnim video-materijalom uz napomenu kako je to samo mali dio.

"Možemo još samo reći kako RK Nexe nekakve druge ekspertize ne zanimaju jer se u Našicama rukomet igra već 60 godina i znamo dovoljno dobro kako nam je i na koji način suđeno. Znamo kako su prošle Zagrebove ekspertize kada su se isto tako na suđenje žalili Metković, Agram pa u krajnjoj liniji i rukometni klub Celje. Nas takvo što ne zanima jer naša je jedina želja da se igra rukomet i da pobijedi klub koji je stvarno bolji, a da se ovakve stvari na hrvatskim terenima više ne gledaju. Lopta je okrugla i upravo je zbog toga sport lijep. Nekada pobijedi čak i lošiji ili onaj koji ima malo više sreće, ali baš da 27 godina lopta u rukometu nije okrugla, to je teško za povjerovati", napisali su iz Nexea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video sa spornim situacijama pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo