BRAVO DEČKI / Zagreb izvukao remi i propustio veliku šansu, suci imali dvojbene odluke

Image

Tekstualni prijenos utakmice mogli ste pratiti na portalu Net.hr

27.3.2024.
20:05
VOYO logo

TIJEK UTAKMICE

Zagreb - Montpellier

27-27 (11-13)

Prvi pogodak zabili su Francuzi nakon nešto više od dvije minute igre, Skube je realizirao sedmerac. U idućem napadu za Lavove je izjednačio Srna. Unatoč nekoliko dobrih obrana Mandića, Montpellier se rano odvojio na tri pogotka razlike u prvih deset minuta. Odlično su raspoloženi vratari s obje strane, svaki je do 15. minute obranio već pet udaraca. Fenomenalni Mandić u nekoliko je navrata zaustavio Francuze, a to je na pravi način u napadu iskorištavao Kos zabivši tri pogotka zaredom. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 11-13.

Zagrebaši su na predivan način otvorili drugi dio - natjerali su Francuze na brojne pogreške, a onda trima pogocima u nizu preokrenuli rezultat na 14-13. Imali su Zagrebaši više puta prednost igrača više, ali gosti iz Francuske napravili su prednost od 21:18, nije igra domaćih bila toliko tečna. Silno puno promašenih zicera i izgubljenih lopti PPD Zagreb bi moglo koštati četvrtfinala. Montpellier je u drugom dijelu skupio čak četiri isključenja, ali nije Zagreb to iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Suci su pri rezultatu 27-27 u posljednjoj minuti s dvije sumnjive odluke "pogurali" Francuze, prvo nisu svirali sedmerac na Klarici, da bi kasnije Kos zabio, ali svirali su vrlo dvojbeno probijanje. U posljednjim sekundama Argentinac Diego Simonet je napravio prekršaj za dvije minute, ali nije Kos uspio s 12 metara preko bloka zabiti za pobjedu.

Image
Foto: Privatna galerija
Image
Foto: Privatna galerija
Image
ZNANJE JE IN /

RK Zagreb organizirao prvi PUB kviz: Igrači pokazali zavidno znanje u jakoj konkurenciji

U zagrebačkoj Areni Francuze će dočekati nabrijana atmosfera, dan prije utakmice preostalo je tek nešto više od 1000 ulaznica, što znači da će Lavovi imati ogromnu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo