Kakva šansa: Zagrebaši ispustili dobiveno!

Hrvatski prvak CO Zagreb osvojio je jedan bod na gostovanju u Minsku kod Dinama u 2. kolu D skupina Lige prvaka. Utakmica je završila rezultatom 27:27.

4.10.2012.
20:47
VOYO logo

Obje momčadi imale su velike amplitude u svojoj igri. Momčad trenera Slavka Goluže bolje je otvorila utakmicu, vodila je u 19. minuti s 9:5, nešto kasnije s 11:8, ali je tada jednostavno stala. Računajući završni dio prvog poluvremena i početak nastavka, Dinamo je napravio seriju 9:0 i poveo sa 17:11.

Tada je Zagreb opet počeo igrati jako dobar rukomet u oba pravca i serijom 8:2 stigao do poravnanja na 19:19. Nakon što su domaćini poveli 20:19, naš predstavnik je napravio novi niz od 5:0 i odlijepio se na četiri pogotka prednosti, 24:20. Odlično je u tim trenucima branio Ivić, koji je ukupno prikupio 14 obrana. Zagreb je u završnici utakmice vodio s 26:22, ali je onda Golužinim igračima pala koncentracija u obrani, nestalo je ubojitosti u napadu i domaćin je stigao do izjednačenja 26:26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Josip Valčić je u zadnjem Zagrebovom napadu uspio poentirati za vodstvo 27:26, ali je najefikasniji igrač domaćina Pavel Atman u zadnjim trenucima uspio preko bloka zabiti za konačnih 27:27. Bio je to njegov sedmi gol na utakmici.

Josip Valčić bio je najefikasniji u Zagrebu sa 6 golova. Po 5 pogodaka postigli su Horvat i Štefančić. CO Zagreb nakon dva kola ima tri boda, a u sljedećoj rundi gostovat će kod Schaffhausena 11. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo