ERSTE LIGA / Zadnje kolo okupilo najveći broj sudionika ove godine na istarskim turnirima: Oni su budućnost HR rukometa

Image
Foto: Balic and Metlicic handball academy

'Okupili smo zaista impozantan broj sudionika, veseli nas što su nas organizatori ove hvalevrijedne manifestacije uzeli za suorganizatore, te se nadam nastavku lijepe manifestacije koja je ovaj put u mini rukometu okupila više od 600 učesnika'

8.12.2022.
18:10
Balic and Metlicic handball academy
VOYO logo

Zadnje kolo ovogodišnje Erste rukometne lige okupilo je najveći broj sudionika ove godine na istarskim turnirima, preko 600 sudionika donijelo je niz zanimljivih utakmica u obje konkurencije.

Image
Image
Image
BUDUĆNOST HR RUKOMETA /

Hrvatska ima jedinstven projekt i ligu: 'Jako smo ponosni na to, ipak se radi o djeci koja imaju poseban prioritet'

Sve je frcalo od uzbuđenja

Dvorana Kaštelir bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a u pet natjecateljskih generacija okupilo se u borbama za pehare i medalje koje su na kraju dobili oni najuspješniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U muškoj konkurenciji dječaka 2013 godišta prvo su mjesto osvojili mali rukometaši Umaga, drugi su bili igrači Čavla, a treći Rudar iz Labina, dječaci 2014 godišta imali su pobjednike iz 28. Aprila iz Kaštelira.

Drugi su bili igrači iz Buzeta, a treći iz RK Poreč. Kod onih najmlađih igrača 2015. godišta prvi su bili igrači Poreča, drugo mjesto osvojili su članovi RK Umaga, a treće 28. April iz Kaštelira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zanimljivo u svim dobnim skupinama

Kod djevojčica 2013 godište prve su bile curice iz RK Buzeta, druge su bile curice iz Poreča 2, a treće iz RK 28. April-a. Kod djevojčica 2014 godište prve su bile Buzećanke, druge curice iz Vinodola, a treće mjesto pripalo je Vrsar-Funtani.

Image
Image

Jedan od organizatora uz RK BM 07 Mirko Rinaldis, neumorni rukometni zanesenjak iz Kaštelira, poručio je kako je iznimno zadovoljan odazivom , te uspješno odrađenim šestim istarskim turnirom ove sezone u Erste rukometnoj ligi u mini rukometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Okupili smo zaista impozantan broj sudionika'

"Okupili smo zaista impozantan broj sudionika, veseli nas što su nas organizatori ove hvalevrijedne manifestacije uzeli za suorganizatore, te se nadam nastavku lijepe manifestacije koja je ovaj put u mini rukometu okupila više od 600 učesnika. Zaista je lijepo na jednom mjestu vidjeti djevojčice i dječake iz Buzeta, Umaga, Vrsara, Poreča, Omišlja, Labina, Kaštelira, Vinodola Čavla kako se natječu u mini rukometu", poručio je Mirko Rinaldis koji je obećao da će idući turnir biti još bolji te će šesta godina Erste lige u mini rukometu postati tradicionalno najveće natjecanje u malom rukometu za najmlađe sportaše i sportske škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo