Lino Červar dobio prijetnju koja ledi krv u žilama!

Trener Vardara Veselin Vujović opasno je zaprijetio svom ljutom rivalu na klupi Metalurga Lini Červaru uoči finala makedonskog kupa, u kojem će upravo ove dvije momčadi odlučivati o naslovu.

17.5.2012.
19:13
VOYO logo

Vardar i Metalurg u subotu će u Dvorani Borisa Trajkovskog odmjeriti snage u finalu kupa, a uvertira je bila itekako žestoka. Naime, srpski stručnjak Veselin Vujović prvo je napao Červarovog pomoćnika Aleksandra Petkovskog, a zatim se obratio i bivšem hrvatskom izborniku.

"Platit ću 10.000 eura nekome da ti isiječe nos", poručio je Vujović Lini, koji nije reagirao jer smatra da je to samo dizanje tenzija uoči finalnog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo je verbalno napao moga pomoćnika Aleksandra Petkovskog. Poslije je došlo do naguravanja. Neki kažu da ga je Vujović ošamario, ali to nisam vidio", rekao je Červar za Večernji list te dodao:

"Vujovića cijenim kao bivšeg igrača, ali i kao trenera. Ne znam što mu je bilo. Valjda je to njegov način dizanja tenzija uoči kupa. Bez obzira na izgovoreno, neću podnijeti prijavu policiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo