prve reakcije susjeda / Srpski mediji žale za pobjedom: 'Hrvati su se izvukli, kakvu šansu smo propustili!'

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica prošarana preokretima i izmjenama vodstva završila je podjelom bodova, a srpski mediji žale za pobjedom

11.4.2019.
20:47
PIXSELL
VOYO logo

rvatska rukometna reprezentacija izborila je remi u beogradskoj Areni Štark. Izabranici Line Červara odigrali su 25:25 u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Srbije, s time da je domaći rukometaš Mijajlo Marsenić s istekom vremena promašio udarac s devet metara nakon prekršaja.

Utakmica prošarana preokretima i izmjenama vodstva završila je podjelom bodova nakon što su Srbi propustili realizirati posljednji napad za pobjedu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji utakmicu su opisali kao 'ludu i infarktnu', a uglavnom žale što njihova reprezentacija nije osvojila puni plijen iz ovog susreta. 

"Sjajna Srbija 'ispustila' Hrvatsku", u naslovu je istaknuo Mondo, dok je list Alo bio daleko opisniji: "Meč za infarkt! Nova ludnica Srba i Hrvata! Nova drama, triler BRE! Imali smo 'kockaste', au kakvu smo šansu propustili!", kaže autor. "Srbija ispustila pobjedu protiv Hrvatske: Hrabri Peruničićevi 'klinci' remizirali sa Vatrenima", naveo je Telegraf, dok je Kurir u naslovu istaknuo sljedeće: "Srbija odoljela moćnoj Hrvatskoj: Orlovi ispustili pobjedu u balkanskom klasiku!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta, Hrvati se izvukli: Rukometaši Srbije pola minute prije kraja ostali bez velike pobjede", piše Blic, a B92 kaže: "Srbija promašila pobjedu - Hrvatska se izvukla u Areni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo