NEVIĐENO / Nisu imali milosti: Bahrein pregazio Grenlanda i porušio rekorde

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Nakon ostvarenog remija protiv Slovenije, san je za Bahrein postao stvarnost. Samo su trebali odraditi danas posao, nakon čega sve ostaje u rukama Šveđana...

23.6.2023.
14:00
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Zadatak Bahreina je bio sa što većom razlikom pobijediti u utakmici protiv Grenlanda. Nesretni Grenland već je u dvije utakmice primio 98 golova, 50 od Švedske i 48 od Slovenije, a sada su ih dodatno ponizili igrači Bahreina, zabivši im 63 pogotka, što je više od gola po minuti utakmice.

Image
KREĆE GLASOVANJE /

EHF četiri hrvatska rukometaša nominirao za prestižne nagrade

Image
KREĆE GLASOVANJE /

EHF četiri hrvatska rukometaša nominirao za prestižne nagrade

Jučerašnji remi 29-29 Bahreina i Slovenije, te današnja nevjerojatna pobjeda azijske momčadi nad Grenlandom donosi Sloveniju u jako tešku poziciju. Naime, ne uzmu li barem bod Šveđanima, ispast će sa Svjetskog juniorskog prvenstva u rukometu već u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63-13 stajalo je na semaforu na kraju utakmice, a da će Grenland jedva čekati kraj utakmice znalo se već na poluvremenu, kada je bilo 33-5. U jednom trenutku bilo je i 9-0, pa 22-1...

Prvo ime utakmice bio je Jasim Khamis, koji je imao stopostotan učinak, zabivši 15 pogodaka iz 15 pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko vas zanima snimka utakmice, možete ju pogledati OVDJE.

Ipak, treba razumijeti i mladiće s Grenlanda, oni jednostavno nisu ta razina, a na SP su upali kao zamjena za Gvineju koja je otkazala nastup, a zatim je i Meksiko odbio pozivnicu, stoga je Grenland upao na završni turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatno je Grenlandu zapaprila i Slovenija s prosutim bodovima protiv Bahreina, koji su danas ganjali što veću razliku, koja će im ipak biti uzaludna ne pobijedi li Švedska Sloveniju.

Ovom pobjedom, Bahrein je ujedno i skinuo rekorde po pobjedničkoj razlici na nekoj utakmici Svjetskog prvenstva, ali i po broju zabijenih golova u jednoj utakmici. Bilo je tu i trpanja Paragvaja, Tajvana, Madagaskara...iživljavali su se Španjolci, Francuzi i brojni drugi, ali nitko kao Bahrein nad Grenlandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo