SKANDAL NA EURU U HRVATSKOJ: / Norveški rukometaši dijele gole slike svoje poznate kolegice! 'Maltretirali su me, skroz sam slomljena'

Image
Foto: Instagram

Norveški rukometni savez potresa skandal izazvan 'curenjem' eksplicitnih fotografija poznate norveške rukometašice Nore Mørk (26).

17.1.2018.
9:06
Instagram
VOYO logo

I dok si je Hrvatska porazom od Švedske 35-31 u potpunosti zakomplicirala život na putu prema polufinalu, norveški rukomet potresa skandal. I to veliki...

Lijepoj norveškoj rukometašici i jednoj od najboljih norveških rukometašica uopće, slavnoj Nori Mørk hakiran je mobitel za vrijeme okupljanja ženske ekipe i s njega su skinute obnažene fotografije koje su počele kružiti među igračima muške reprezentacije koji se nalaze trenutačno u Hrvatskoj u Poreču na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, eksplicitne fotografije kruže i među članovima Norveškog rukometnog saveza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROCURILA ZANIMLJIVA PRIČA S EURA: Srpski rukometaši ogorčeni što idu u Zagreb?! ‘Što se dogodilo, nemojte nas gnjaviti’

Mørk je hakiran mobitel još u listopadu prošle godine. Očajna Nora sprema tužbu i najavljuje odlazak iz reprezentacije. Da stvar po nju bude gora, eksplicitne fotografije završile su i na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam skroz slomljena kad sam to doznala. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni, a ne mi zabijati nož u leđa. Jako sam razočarana. Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje nego mene", rekla je Nora Mørk u studenom norveškim medijima.

Izbornik muške norveške reprezentacije Christan Berge i kapetan momčadi Bjarte Myrhol izbjegavali su odgovarati na pitanja vezana uz ovaj skandal koji je odjeknuo rukometnim svijetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je nešto što ne trebamo raspravljati preko medija, nego mi međusobno u reprezentaciji. Tužni smo zbog svega. Razgovarao sam s njom i bio sam izravan kad sam joj rekao da je ovo sve plasirano u pogrešno vrijeme, usred prvenstva", poručio je kapetan čije riječi prenosi norveški abcnyheter.no.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveški rukometni savez još uvijek nije poduzeo ništa, nije pokrenuo istragu, jer Euro traje i igrači moraju biti fokusirani na igru. Time je pokazao koliko ne mari za svoju možda i najveću zvijezdu uspješnog ženskog norveškog rukometa.

Nora Mørk je desni vanjski mađarskog Györa, trostruka europska i jednom svjetska prvakinja s Norveškom, brončana iz Rija, najbolji strijelac olimpijskog turnira, ima i jedno svjetsko srebro...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo hoću reći da su me kolege maltretirale i da nitko nije odgovarao niti reagirao na to predugo", zaključila je ponajbolja svjetska rukometašica.

Nora je inače u vezi s nogometašem ruskog Krasnodara i norveškim reprezentativcem Stefanom Strandbergom (27). Hrvatska muška rukometna reprezentacija u drugom krugu natjecanja igra upravo protiv Norveške koja je jedna od najneugodnijih momčadi na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo