VELIKI USPJEH /

Sesvete i Gorica obranili prednost iz prve utakmice i plasirali se u 3. kolo EHF kupa

Image

Obje momčadi obranile su prednost iz prve utakmice.

7.11.2022.
14:16
VOYO logo

Sesvete i Gorica uspjeli su obraniti prednost na teškim gostovanjima u 2. kolu EHF Kupa. Momčad Sesveta otputovala je u Solun gdje ih je čekala jaka domaćinska ekipa PAOK-a predvođena sjajnim domaćim navijačima.

Sesvećani su branili pet golova prednosti iz prve utakmice. Domaćin je bolje otvorio poluvrijeme i u jednom trenutku vodio s šesto golova prednosti što je bilo dovoljno za prolaz. Ipak, momčad Silvija Ivandije skupila je glave i u drugom poluvremenu demonstrirala pravi europski rukomet i na kraju slavila rezultatom 21:27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica je u Češku otputovala s dva pogotka razlike iz prve utakmice. Trener Andrija Nikolić odlično je pripremio momčad za uzvrat i već u prvom poluvremenu Goričani su imali prednost od šest golova razlike.

Naravno, domaćin se nije predao, pokušao je uhvatiti priključak, ali protiv ovako raspoložene Gorice češki Sokoli jednostavno nisu imali šanse. Završilo je 26:28 i novom pobjedom Nikolićeve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su obje momčadi u ovom natjecanju ostvarile plasman u treće kolo. Ždrijeb je na rasporedu sutra i s nestrpljenjem očekujemo nove europske izazove naših klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo