Rambo nije bio sretne ruke za Balića i društvo

U Beogradu je održan ždrijeb za Europsko rukometno prvenstvo koje će se od 15. do 29. siječnja 2012. održati u Srbiji.

15.6.2011.
15:24
VOYO logo

Voljom ždrijeba Hrvatska će igrati u skupini D u Vršcu zajedno s reprezentacijama Norveške, Islanda i Slovenije. Koliko je to teška grupa govori i podatak da su Islanđani brončanih sa prošlog Europskog prvenstva, sa Slovencima smo uvijek imali dramatične dvoboje, a i Norvežani su izuzetno neugodan protivnik.

Ako tome dodamo da se u drugoj fazi natjecanja križamo sa 'skupinom smrti', u kojoj su svjetski i europski prvaci te olimpijski pobjednici Francuzi, brončani s ovogodišnjeg SP-a Španjolci, te reprezentacije koje uvijek mogu podivljati - Mađarska i Rusija, onda se tek vidi težina zadatka koji je pred izabranicima Slavka Goluže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je vodio glavni tajnik Europske rukometne federacije Michael Wiederer, a ssistirali su mu bivši srpski rukometaš Dragan Škrbić, sadašnji srpski reprezentativac Marko Vujin, slovenski igrač Uroš Zorman, hrvatski pivot Igor Vori te norveški reprezentativac zanimljivo prezimena Christoffer Rambo.

"Dobili smo jaku skupinu, a opet, koja nije jaka na europskom prvenstvu. Sve reprezentacije koje dođu na EP iznimno su jake. Nadam se samo dobrom ulasku u natjecanju, onda će nam biti lakše kasnije. Vršac? Očekujemo puno navijača iz Hrvatske, ali i iz Srbije. No, nevažno je gdje igramo, jer nas uvijek prati dosta navijača. Mislim da ćemo se u Vršcu osjećati kao kod kuće", bile su prve impresije Igora Vorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem je šest mjeseci prije turnira reći čemu se možemo nadati. Nikad ne znaš kakav ćeš doći, kakve će druge reprezentacije biti. Ali pripremit ćemo se, to je sigurno. Norveška i Slovenija dolaze s mladim reprezentacijama, bit će zanimljivo vidjeti što mogu. Ipak, nadamo se jednoj od tri medalje", zaključio je hrvatski reprezentativac. Skupina A (Beograd): Poljska, Danska, Srbija, Slovačka

Skupina B (Niš): Njemačka, Švedska, Češka, Makedonija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina C (Novi Sad): Francuska, Španjolska, Mađarska, Rusija

Skupina D (Vršac): Hrvatska, Island, Slovenija, Norveška

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106080906006 arti-201106011267006

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo