DETALJI SLUČAJA / Prvoosumnjičeni još uvijek u bijegu: Napao Denisa, a u Sloveniji je optužen za trgovinu drogom

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Novi detalji tragičnog slučaja

11.4.2022.
14:53
Instagram
VOYO logo

Hrvatski 27-godišnji rukometaš Denis Tot u petak je preminuo u skopskoj bolnici. Tot je rođen u Đakovu, gdje je započeo rukometnu karijeru i tamo igrao do 2015., kad je prešao u španjolski Ademar Leon. U njegovu rodnom gradu vlada tuga. Ispred đakovačke dvorane, gdje je napravio prve rukometne korake, gore svijeće.

Image
SMRT HRVATSKOG RUKOMETAŠA /

Traga se za osobom koja je prva udarila preminulog Denisa: 'Ne znam koja to mora biti mržnja da se ubije čovjek'

"Ne znam koja to mora biti mržnja da se ubije čovjek, još sportaš pogotovo. To mi ne može nikako ući u glavu. Moji dečki, moji sinovi njih poznaju, zajedno su išli tamo, igrali nogomet gdje su im djeda i baba", rekao je za RTL jedan građanin koji se našao pokraj dvorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka slučaja pojavljivale su se kontradiktorne informacije. Iz bolnice su prvo rekli da je preminuo od srčanog udara, a to je potvrdila i policija, da bi se na kraju ispostavilo da je do tragedije došlo nakon što je Tot fizički napadnut.

Dvoje uhićenih, jedan još uvijek u bijegu

Policija je uhitila dvije osobe, među njima i 19-godišnju djevojku. Jedna je još u bijegu - za RTL ekskluzivno priča glavni tužitelj u Skopju Gavril Bubevski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje posljednje informacije su da se još uvijek traga za čovjekom koji je započeo to. On je prvi zadao udarac rukometašu, koji se nije ni branio, a poslije je drugo dvoje udaralo ga nogama u glavu", kazao je Bubevski. Obdukcijom su utvrđene ozljede glave, a krenula je i priča o pokušaju zataškavanja slučaja.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Denis Tot

"Mislim da nije bila nikakva namjera zataškati sve, uopće. Samo splet okolnosti. Mislim da je bila loša medicinska procjena i stojim pri tome", tvrdi pak Bubevski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osuđen za trgovinu drogom

Sada su se pojavile informacije o prvoosumnjičenom za premlaćivanje, Angelu Gorgievskom, koji je osuđen za trgovinu drogom. On je rođen u Mariboru, a 2016. godine je doživio tešku prometnu nesreću u centru grada kada je udario pet parkiranih automobila i pobjegao. Policija ga je brzo uhvatila, a nedugo nakon toga otkriven je laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga među kojima je bio i GHB, poznat kao droga za silovanja. Sve informacije prenosi portal 24 Info.

Kazneni sud u Skoplju je pak potvrdio da su jučer uhićeni dvoje osumnjičenih koje su kamere snimile kako napadaju Tota, dok se još uvijek traga za čovjekom koji je to započeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo