PROCURILA ZANIMLJIVA PRIČA S EURA: / Srpski rukometaši ogorčeni što idu u Zagreb?! 'Što se dogodilo, nemojte nas gnjaviti'

Image
Foto: PIXSELL

'Što se to dogodilo, pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo, nemojte sada da nas se gnjavi', govorili su u hotelu Lav srpski rukometaši.

17.1.2018.
8:43
PIXSELL
VOYO logo

Zanimljiva priča krenula je od srpskih kolega nakon sinoćnje pobjede Švedske nad Kaubojima 35-31, kojom je rukometna reprezentacija Srbije izborila drugu fazu natjecanja, što nitko nije očekivao.

PODATAK KOJI ZABRINJAVA: Hrvatska je u jednom segmentu među najslabijima na prvenstvu! I to nas može koštati debakla

Naime, Jutarnji list javlja kako su srpski rukometni reprezentativci "doslovno poludjeli" zbog toga što idu u Zagreb. Naime, svi su bili uvjereni da idu kući, tako da su navodno neki igrači to rekli svojem izborniku Cvetkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRBI U TRANSU NAKON PORAZA KAUBOJA: ‘Šveđani su demolirali Hrvate u Splitu, ovo je povratak otpisanih za Srbiju’

"Što se to dogodilo, pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo, nemojte sada da nas se gnjavi", govorili su u hotelu Lav srpski rukometaši, koji su se nakon utakmice s Islandom već otišli spakirati.

HRVATSKA SI JE POPRILIČNO ZAKOMPLICIRALA ŽIVOT:

U tekstu Jutarnjeg lista ističe se kako je i izbornik momčadi Jovica Cvetković još jednom oživio svoju priču s početka turnira, kad je govorio kako "Hrvatska mora dalje sa četiri boda", pa kako je to "logična nameštaljka", ali je na kraju sve ispalo drukčije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo