Ekskluzivno / Povratak otpisanih! Izbornik Perkovac za Danas.hr otkrio koji se igrači vraćaju u reprezentaciju

Image
Foto: Jozo Čabraja/Kolektiff Images

Samo za Danas.hr izbornik Goran Perkovac je otkrio koje ćemo to igrače nakon dugo vremena gledati u dresu reprezentacije. Veliki intervju Gorana Perkovca za Danas.hr pročitajte u subotu na našem portalu

10.2.2023.
5:00
Jozo Čabraja/Kolektiff Images
VOYO logo

Goran Perkovac jedna je od glavnih tema u hrvatskom rukometu. Legendarni reprezentativac iz Atlante zamijenio je Hrvoja Horvata na klupi reprezentacije i odmah najavio velike promjene i drugačiji pristup reprezentaciji. Jedna od stvari koje su odjeknule je najavljivanje povratka nekih velikih imena u reprezentaciju.

"Upravo sam razgovarao s Marinom Šegom", rekao nam je izbornik odmah na početku razgovara i tako odmah dao naslutiti koji mu je zadatak u sljedećih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI ZAOKRET /

Goran Perkovac je tektonska promjena na klupi: Ima autoritet koji može vratiti kult reprezentacije

Image
VELIKI ZAOKRET /

Goran Perkovac je tektonska promjena na klupi: Ima autoritet koji može vratiti kult reprezentacije

Naravno, na tu informaciju se nadovezalo pitanje o tome kako Perkovac misli riješiti problema s golmanima koje se već godinama provlači kroz reprezentaciju

"Problem golmana može i dalje biti veliki problem. Golmani su najvažnije figure i ako oni ne daju svoj obol u svakoj utakmici teško je ostvariti rezultat. No ja sam pozitivan mislim da s jednim iskusnijim golmanom i dva mlađa da mi možemo u budućnosti napraviti dobar golmanski par koji će solidno braniti. Sada mi je Šego rekao da je zainteresiran i da bi došao ako ga pozovem da će se odazvati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perkovac je nekoliko puta spomenuo kako nije zaboravio na Manuela Štrleka, legendarno lijevo krilo reprezentacije. Prije nekoliko dana došla je informacija da se na teren vratio Luka Stepančić koji je dulje vrijeme izbivao zbog ozljede. Izbornik nam je otkrio kakvi su planovi s nekada otpisanim igračima.

"Razgovarao sam s njima, oni su na širem spisku od 35 igrača. Sa Stepančićem sam razgovarao on je spreman doći u reprezentaciju ponovno i jedva čeka. Manuela Štrleka ću ćuti ovih dana, no oni su na širem spisku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki intervju novog izbornika reprezentacije, Gorana Perkovca za Danas.hr pročitajte u subotu na našem portalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo