Peruničić: 'Goluža je idiot, mali igrač i mali trener!'

Počelo je s 'Olujom', a onda je nastao pravi uragan koji se sručio na glavu izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Slavka Goluže. A sve zbog jedne njegove izjave...

2.8.2012.
13:02
VOYO logo

Sve je bilo savršeno do te potpuno nepotrebne izjave Slavka Goluže nakon utakmice sa Srbijom. Hrvatska u Londonu igra fantastično, protiv Južne Koreje je slavila s deset, a protiv Srbije s osam razlike, gledatelji su oduševljeni moćnim Hrvatima, ali to nekima kao da nije bilo dovoljno.

Izbornik Slavko Goluža u dva je dana od potencijalnog heroja postao predmet ismijavanja i zgražanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo da smo bolji od Srba na neutralnom terenu. Ne mogu se oteti dojmu, ova pobjeda podsjeća me baš na film Oluja", bubnuo je Slavko nakon pobjede protiv Srbije i izazvao reakciju čak i Angeline Jolie koja mu je preko Twittera objasnila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokirana sam izjavama hrvatskog rukometnog trenera poslije utakmice sa Srbijom. Neki ljudi ne razumiju poantu Olimpijskih igara."

Međutim, puno oštrije reakcije stigle su iz Srbije. Telegraf donosi izjavu slavnog srpskog rukometaša Nenada Peruničića, koji Golužu nije štedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goluža je idiot! Samo jedan idiot mogao je reći tako nešto. Mali igrač i mali trener, sigurno vuče komplekse iz djetinjstva. Naslijedio je sve od Line Červara, očito ga ne vrednuju dovoljno, pa skreće pažnju na sebe takvim izjavama. Dok je bio igrač, svaki put smo ga pobijedili, pet puta smo igrali i nijednom se ništa nisu pitali. Ipak, nisu svi kao Goluža, imam prijatelje među hrvatskim rukometašima, bio sam u kontaktu s njima i tijekom onog nesretnog rata, Igor Vori mi je veliki prijatelj", izjavio je Peruničić za srpski Telegraf.

Pomalo gorak okus pobjede nakon svega naši rukometaši mogu sprati već u četvrtak, protiv Mađarske, naravno, pod uvjetom da se izbornik ovoga puta usredotoči isključivo na rukomet. Ratnih filmova je ionako svima više puna kapa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo