deset razlike / Oporavljeni Luka Cindrić i njegov Kielce razmontirali PSG u četvrtfinalu Lige prvaka

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Kielce je do pobjede odvela timska igra u kojoj su pravedno raspodijelili napadačke dužnosti

27.4.2019.
20:56
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Vive Kielce u prvoj je četvrtfinalnoj utakmici rukometne Lige prvaka očitao "na papiru" supermoćnom PSG-u pravu malu školu rukometa. 

Poljski klub apsolutno je razmontirao najjaču francusku momčad rezultatom 34:24 te su tako stekli ogromnu prednost uoči uzvratne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god napadačke snage PSG-a izgledale goropadno, ključan igrač na utakmici bio je vratar Kielcea Vladimir Cupara koji je susret završio sa 14 obrana uz sjajnih 37 posto uspješnosti. Njegovi kolege s druge strane Thierry Omeyer i Rodrigo Corrales nisu obranili gotovo ništa.

Kielce je do pobjede odvela timska igra u kojoj su pravedno raspodijelili napadačke dužnosti. Karalek i Kulech zabili su šest komada, a naš oporavljeni reprezentiativac Luka Cindrić dodao je svojih pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima PSG-a Uwe Gensheimer igrao je gotovo simultanku u kojoj je napunio mrežu Kielcea sa jedanaest pogodaka, dok je remili dodao svojih šest.

Uzvratna utakmica igra se 5. svibnja, a Kielce se ne može opustiti jer je PSG jedina momčad koja je preokrenula dvoznamenkasti deficit u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, četvrtfinale

Vive Kielce - PSG 34:24

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo