Nevjerojatno! Novi ogromni peh za Hrvatsku!

Nakon ozljeda Lackovića i Bičanića, hrvatsku rukometnu reprezentaciju zadesio je novi veliki peh.

19.1.2013.
21:17
VOYO logo

Obraćanje izbornika nakon pobjede počelo je malim iznenađenjem.

"Ja bih prije svega nešto drugo rekao! Moram čestitat mojim dečkim na fer i korektnoj igri i pobjedi! Dovoljno je reći da sam ponosan na njih, mislim da sam ovim sve rekao", rekao je Slavko Goluža i potvrdio kako pritom misli na priče o puštanju utakmice kako bi se izbjegla Francuska u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno mislim na špekulacije da ćemo pustiti utakmicu. Malo sam ljut zbog dvije povrede igrača, ali snaći ćemo se. Štrlek se bacio za jednom loptom, igrač mu je pao na ruku, otišao mu je prst, i kako stoje stvari, mislim da smo ga izgubili do kraja prvenstva. Uz to, Bičanić ima već tri dana grč u leđima, dok je igrao dao je veliki doprinos. Tu je i Lac s povredom, Dule i Drago se dosta troše, ali nema veze. Imamo dva dana da se odmorimo i idemo do kraja", hrabro je poručio Goluža te najavio utakmicu s Bjelorusijom u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakoga treba respektirat, ali kad se ovako dečki bore za nacionalni dres, ja se nikoga ne bojim. Idemo do kraja, dat ćemo sve od sebe".

Svoje viđenje utakmice dao je i Drago Vuković, koji je zabio dva gola, ali i odradio lavovski dio posla u obrani i napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je bilo na kraju. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili, malo je bilo sumnjivih odluka sudaca, ali dobro. Mi nakon ovoga mirno spavamo, dali smo svoj maksimim i zasluženo pobjedili", rekao je Drago i otkrio kome je poklonio svoje pogotke:

"Pogotke sam poklonio Ivanu", rekao je Vuković i okrenuo se Bjelorusiji, ali i Francuskoj s kojm će Hrvatska igrati u četvrtfinalu sljedeće srijede, ako prođe Bjelorusiju, i ako Francuzi pobijede Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba podcijenit nikoga pa ni Bjelorusiju. To je osmina finala, a mi idemo protiv svih na sto posto. Što s tiče Francuske, pa svaka utakmica stvara mali presing. Mi imamo taj loš score protiv Francuza, ali mislim da je došlo vrijeme da mi pobijedimo. A mislim da se momci ne boje. Moramo ući puno, puno jače u meso, u glavu, nego što smo išli u Londonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je pobjedom protiv Španjolske izbjegla veliki okršaj sa Srbijom u osmini finala Svjetskog rukometnog prvenstva. Slovenija je, naime, u skupini C s kojom se križa naša grupa D, pobijedila Srbiju 33:31 i izborila prvo mjesto, dok je Srbija treća.

Da su Kauboji izgubili od Španjolske i zauzeli drugo mjesto, već u ponedjeljak bismo gledali jednu od najzanimljivijih utakmica SP-a, okršaj Hrvatske i Srbije. Ovako će Hrvatska na četvrtoplasiranu Bjelorusiju, Slovenija će se za četvrtfinale boriti protiv Mađarske, a Srbi će imati težak posao protiv domaćina Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parovi osmine finala:

Njemačka - Makedonija Rusija - Brazil Francuska - Island Danska - Tunis Hrvatska - Bjelorusija Španjolska - Srbija Mađarska - Poljska Slovenija - Egipat

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SP rukometaša, 5. kolo:Skupina C: Bjelorusija - Saudijska Arabija 33-15 Poljska - Koreja 33-25 Slovenija - Srbija 33-31 Redoslijed: 1. Slovenija 10, 2. Poljska 8, 3. Srbija 6, 4. Bjelorusija 4, 5. Saudijska Arabija 2, 6. Koreja 0 Skupina D: Egipat - Australija 39-14 Španjolska - Hrvatska 25-27 Mađarska - Alžir 29-26 Redoslijed: 1. Hrvatska 10, 2. Španjolska 8, 3. Mađarska 6, 4. Egipat 3, 5. Alžir 3, 6. Australija 0

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo