TRAŽE POBJEDU / Našičani idu u Njemačku po čudo; Vujović: 'Po pobjedu za samopouzdanje uoči Zagreba'

Image
Foto: Profimedia

Gromovi su u prvoj utakmici u Našicama izgubili pet razlike, te im je večeras u Njemačkoj potrebno čudo kako bi vidjeli četvrtfinale ovog natjecanja

2.4.2024.
9:45
Profimedia
VOYO logo

Rukometaši Nexea u utorak od 20:45 sati igraju uzvratna utakmica osmine finala Europske lige kod Rhein-Neckar Löwena.

Image
'IDEMO KAO DA SUTRA NE POSTOJI' /

Dirigirat će napadom Hrvatske u ključnoj utakmici: 'Grčka će imati poseban motiv'

Image
'IDEMO KAO DA SUTRA NE POSTOJI' /

Dirigirat će napadom Hrvatske u ključnoj utakmici: 'Grčka će imati poseban motiv'

Gromovi su u prvoj utakmici u Našicama izgubili pet razlike, te im je večeras u Njemačkoj potrebno čudo kako bi vidjeli četvrtfinale ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam i uoči prve utakmice u Našicama poželio da ostavimo dobar dojam i da na uzvrat u Njemačku otputujemo sa što boljim rezultatom. Evidentno da u tome nismo uspjeli jer imamo zaostatak od pet golova što sigurno nije dobar rezultat. U ovih nekoliko dana smo probali promijeniti neke stvari i želimo odigrati što bolju utakmicu, no svjesni smo da to neće biti nimalo jednostavno jer igramo na gostujućem terenu", rekao je trener Nexea Veselin Vujović pa nastavio:

"Nastojat ćemo pobijediti i vjerujte da mi uopće nije važno s kolikom razlikom, jer bi nam ta pobjeda bila veliki motiv i jako važna za samopouzdanje uoči velikog derbija protiv RK Zagreb u domaćem prvenstvu. U svakom slučaju, u Njemačku ne idemo s bijelom zastavom i učinit ćemo sve da odigramo što bolju utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimističan je bio i jedan od najiskusnijih igrača Fahrudin Melić.

"Nakon prve utakmice u Našicama bili smo iskreno malo iznenađeni s popriličnim rezultatskim zaostatkom. I prije te utakmice znali smo da nam je protivnik odlična njemačka momčad koja puno ulaže i ima velike ambicije i to žele pokazati i kroz ovo natjecanje. Na uzvrat smo stigli s minusom od pet golova, što je dosta velika razlika, ali ujedno i dostižna ukoliko odigramo na potrebnoj razini i onako kako znamo i možemo. Očekujem da ćemo igrati puno bolje, pogotovo u fazi napada i prezentirati neke nove stvari koje bi nas trebale dovesti do situacija iz kojih ćemo zabijati golove. U ovoj utakmici praktički nemamo što izgubiti i upravo tako ćemo i nastupiti i pokušati ostvariti što povoljniji rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo