FOTO: / Neugodno iznenadenje na startu EURA!

Hrvatske rukometasice izgubile su u 1. kolu EURA. U Varazdinu su u dvoboju skupine C Svedanke bile bolje s 30:28 i tako zakomplicirale planove ekipi Vladimira Canjuge.

8.12.2014.
11:15
VOYO logo

Hrvatska je krenula porazom, nase rukometasice nisu iskoristile prednost domaceg parketa. Previse tehnickih pogresaka skupo su platile, Svedanke su bile strpljive i kaznjave svaki propust kod Hrvatica.

Gotovo cijelu utakmicu su suparnice vodile, da bi na odmor se otislo s 17:17 i kada se cinilo da ce konacno Hrvatska ubaciti u brzinu vise, opet su grijesile...U drugoj utakmice nase skupine Nizozemke su pobijedile Njemacku, te tako dodatno zakomplicirale stvari. Hrvatska sada mora dobiti Nizozemsku i Njemacku kako bi prosla u drugi krug, a plasman u polufinale sada je jako dalek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi strijelci kod Hrvatske bili su Andrea Penezic i Maja Zebic s po 6 zgoditaka, dok su kod Svedanki prednjacile Isabelle Gullden sa sedam i Ida Oden s pet zgoidtaka, kao i vratarka Filippa Idhen s 12 obrana.

"Veliko razocaranje, ali sada ne smijemo potonuti. Zasto nismo bili agresivni kao protiv Crne Gore prije tjedan dana...Ono sto nam je bio forte - kontakt igra, toga nije bilo. Kad smo u nastavku to i zaigrali, doslo do nevjerojatnih pogresaka", rekao je izbornik Canjuga i dodao: "Nevjerojatno je da imamo prvenstvo u Hrvatskoj nakon 11 godina i da postoji blokada u ekipi... Zato i imamo psihologa u ekipi. Moramo napraviti detaljne analize, to ne smije biti kocnica, nego motiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. kolo Hrvatska - Svedska 28:30 Nizozemska - Njemacka 29:26

Redoslijed: Nizozemska 2 Svedska 2 Hrvatska 0 Njemacka 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo