Kauboj otkrio: 'Ne tulumarim s Ibrahimovićem'

'Mi u klubu nikoga od vlasnika i ne vidimo, to je samo fama. Pariške klubove svi automatski vežu uz nepresušno brdo novca.

14.1.2013.
12:03
VOYO logo

Katarski milijarderi preuzeli su i rukometni klub, Kopljar je član najbogatije rukometne momčadi na planeti. Stvara se mega-momčad, već su za sljedeću sezonu doveli Vorija i Narcissea. Zanimljivo, iako ih vežu isti vlasnici - rukometaši i nogometaši PSG-a se ne druže.

"Ne, nemam s nogometašima u klubu nikakve dodirne točke. Oni vode sasvim drugi stil života, oni su na drugom ‘platnom spisku’, oni su svijet za sebe. Tu i tamo odemo pogledati njihovu utakmicu, bio sam sad kad je Dinamo gostovao, a pratit ću ih i dalje u nastavku Lige prvaka. No, više nogometa gledam doma na TV-u", kazao je Kopljar i na pitanje o 'partyjanju' s Zlatanom Ibrahimovićem dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ne, on je trenutačno najveća ikona u klubu, svi ga pratimo i podržavamo, no to je sve. Oni su doista neka sasvim druga priča."

Svejedno, Kopljaru je u velegradu odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To svakako, ima za svakog ponešto, imate li sedam ili 77 godina. Imam dosta vremena, potrudio sam se vidjeti i doživjeti dosta toga. Grad je čudo i stvarno po tom pitanju uživam, gotovo da ne mogu zamisliti bolje. Možda mi je mali problem što rijetko izlazim sa suigračima, teško se skupimo, mnogi imaju obitelji i svatko ide svojim putem. To mi malo fali u odnosu na ono kako sam funkcionirao u Zagrebu", kazao je za Jutarnji list Marko i otkrio kako se on provodi:

"Dosta vremena provodim doma, tu sam s djevojkom, gledamo filmove. Često smo vani na piću, imam psa i opušta me kad s njime šetam gradom. Nema ničeg posebnog, živim sasvim običan život, kao i bilo koji drugi ‘normalni’ Parižanin."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo