Lino Červar 'divljao' u utakmici protiv Zagreba!

Rukometaši Zagreba su u derbiju SEHA lige igrali neriješeno kod Metalurga koji vodi Lino Červar 19:19 (8:8), te su obje momčadi i dalje ostale neporažene, bio im je to drugi remi.

14.11.2011.
11:36
VOYO logo

Lino Červar, trener makedonskog prvaka, ostao je nepobijeđen u svojoj dvorani ove sezone, te je i dalje vodeća momčad lige, sa tri boda prednosti u odnosu na Zagrebaše koji pak ima utakmicu manje.

"Bila je to utakmica s velikim brojem tehničkih pogrešaka na obje strane", rekao je Ivica Obrvan, trener CO Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvremenu je bilo 8:8, a onda su se u nastavku domaćini odvojili na plus pet (13:8 i 15:10). Kod rezultata 15:13 suci ne sviraju sedmerac nad Žarkom Markovićem, a domaćin dobiva pogodak iz kontre. Lino Červar nije izdržao i ušao je duboko na parket.

"Na nekoj ozbiljnoj utakmici to bi bilo isključenje. Ovako, Červaru se puno toga dopušta u Skopju. I nije samo jednom bio na parketu", kazao je trener hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Obrvan nije ostao dužan. Nakon jedne sporne odluke na njegovu štetu prigovorio je sucima, ali je i kažnjen - dvije minute isključenja za klupu CO Zagreba.

Imao je domaćin posljednji napad za pobjedu, ali su suci prvo poništili pogodak Rakčevića, a potom i Kozine. Oba puta sviran je deveterac na užas 1.500 gledatelja i bijesnog Červara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo