Možda se zabunio... / Zabuna ili otkriće? Veselin Vujović komentirao 'povratak' Duvnjaka protiv Crne Gore

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Veselin Vujović, legenda crnogorskog rukometa i bivši trener Zagreba, najavio je susret Crne Gore i Hrvatske na Europskom prvenstvu...

19.1.2022.
12:56
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometna legenda, Veselin Vujović, izjavio je da njegovu Crnu Goru čeka težak susret protiv Hrvatske u prvoj utakmici druge runde Europskog rukometnog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

Nekadašnji trener Zagreba otkrio je nešto drugačiji pogled na brojne izostanke na ovom prvenstvu uzrokovane koronavirusom. Prema Vujoviću, mnogi igrači su se probili na rukometnu scenu baš zbog veće odgovornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oslanjanje na mali broj igrača, do čega je došlo silom prilika, ispostavilo se kao dobra stvar.  U takvoj situaciji mogli su sebi reći - idemo igrati rukomet. To zna da donijeti ogroman i veliki rezultat."

Vujović zna nešto što mi ne znamo?

Komentirao je Vujović i nadolazeći susret Hrvatske i Crne Gore. 'Lavovi' su izborili drugi krug EP-a nakon infarktne završnice sa Slovenijom, koji su bili favoriti utakmice. Vujović, unatoč posljednjim informacijama, kaže da će Domagoj Duvnjak zaigrati protiv Crne Gore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovatno 90 posto javnosti u Crnoj Gori sada u zanosu govori ‘ma omlatićemo te Hrvate’, ali to nema osnova. Hrvatima se vraća Duvnjak, a s njim su totalno druga reprezentacija."

"Dobra stvar za Hrvatsku je što on nije igrao do sada, jer mali Lučin vjerovatno ne bi bio pozvan, a ovako je eksplodirao i bio najbolji igrač u prvom dijelu šampionata. Tu su i neki mlađi, kao Martinović. U okruženju ne postoji bolja selekcija od Hrvatske, to je veliki protivnik, ali Crna Gora nema šta izgubiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Vujevićevu izjavu treba uzeti s velikim upitnikom. U Duvnjakov povratak se sumnja, a još uvijek nije iscurila nijedna informacija koja bi mogla naslutiti njegov eventualni povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo