PRIPREME U POREČU / Kauboji slažu momčad: 'U protekla tri dana napravili smo puno posla'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Igranje u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji nosi svoju problematiku, jer se ovdje, za razliku od klubova, treba u kratkom vremenu usvojiti puno informacija. Nije lagano, ali igrači daju sve od sebe i na dobrom smo putu', kazao je Hrvoje Horvat na pripremama u Poreču.

3.11.2021.
14:03
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija boravi u Poreču na pripremama, a u subotu ih čeka prijateljska utakmica sa Slovenijom u Novigradu. Hrvatski izbornik Hrvoje Horvat izjavio je da su u protekla tri dana napravili puno posla.

Hrvoje Horvat: Slaže se momčad

"Kao i obično na okupljanju hrvatske rukometne reprezentacije naporno je fizički i psihički, a između treninga gledamo videa, analiziramo i dogovaramo se tako da dočekamo Slovence spremni u subotu. Ima puno stvari koje smo isprobali, krenuli smo sa obranom 5-1 i 6-0, tu su još tranzicija, pa dogovori napada. Ova tri dana mislim da smo napravili puno posla", kazao je izbornik Hrvoje Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MISIJA TOKIO: /

Hrvoje Horvat ima samo 4 dana za pripremu; Zato je novi izbornik povukao potez pravog iskusnog lisca

Image
MISIJA TOKIO: /

Hrvoje Horvat ima samo 4 dana za pripremu; Zato je novi izbornik povukao potez pravog iskusnog lisca

Pripreme u Poreču su početak slaganja reprezentacije i igre za Europsko prvenstvo sljedeće godine u Slovačkoj i Mađarskoj.

Kratko vrijeme priprema i usklađivanja

"Igranje u reprezentaciji nosi svoju problematiku, jer se ovdje, za razliku od klubova, treba u kratkom vremenu usvojiti puno informacija. Nije lagano, ali igrači daju sve od sebe i na dobrom smo putu. Očekujemo da će dvorana u Novigradu biti ispunjena i veselimo se što ćemo se predstaviti u novom ruhu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Slovence je kazao da su izazovan i pametan protivnik.

 "Slovenci su već duži niz godina u samom vrhu, imaju reprezentaciju koju ne mijenjaju puno i pozvali su sve najbolje što mogu. Oni su jedni od kandidata za medalju na sljedećem prvenstvu. Čeka nas izazovan i pametan protivnik, koji drži visok tempo cijelu utakmicu", rekao je Horvat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo