I NAKON BJELORUSIJE ZABRINJAVA JEDNA BITNA STVAR: / 'Sami smo si krivi za dramu, problem je bio samo u glavi'

Image
Foto: PIXSELL

'Mi smo si sami krivi za dramu. Svaka čast Bjelorusiji, ali imali smo vodstvo od tri, četiri gola, mogli smo povećati prednost, ali nismo uspjeli', kazao je Stepančić.

19.1.2018.
7:00
PIXSELL
VOYO logo

Vratar bjeloruskog Meškova Ivan Pešić, koji je imao 2 obrane jučer protiv Bjelorusije, prokomentirao je teško izborenu pobjedu Kauboja...

"Bilo je teško protiv Bjelorusa koji uopće nisu loša ekipa kao što to ljudi u Hrvatskoj misle, a ja to najbolje znam jer branim tamo. Ova utakmica je došla vrlo brzo nakon onog poraza od Švedske i zato nam je bitna ova pobjeda. No, ne smijemo se zavaravati - Francuska i Norveška nam sigurno neće dopustiti ovakvu igru", izjavio je vratar bjeloruskog Meškova Ivan Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod golmana, zabrinjava nastavak loše forme. Očekivalo se kako će Pešić bolje reagirati jer poznaje igrače Bjelorusije, ali Ivan Stevanović morao je spašavati stvar. Kombinirano je hrvatski dvojac imao svega devet obrana. Golmani se moraju probuditi, inače neće biti dobro...

[FOTO, VIDEO] HRVATSKA DO POBJEDE NAKON DRAMATIČNE ZAVRŠNICE: Kauboji sami sebi zakomplicirali život protiv Bjelorusije

Luka Stepančić je, uz Marka Mamića, bio najbolji strijelac Hrvatske s pet golova. Veseli što imamo dva šutera koja mogu i znaju zabiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo si sami krivi za dramu. Svaka čast Bjelorusiji, ali imali smo vodstvo od tri, četiri gola, mogli smo povećati prednost, ali nismo uspjeli. Jedino što će se pamtiti iz ovog dvoboja je dva boda. Sutra kad se ujutro dignemo, vidjet ćemo na kontu ta dva boda. Ništa drugo", kazao je Luka Stepančić za kamere EHF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaboravili smo Švedsku isti dan. Znamo da neke pogreške koje smo radili protiv Švedske nećemo moći ponavljati u susretima protiv Norveške i Francuske. Nervozni smo, ne možemo završiti utakmicu desetak minuta ranije. Ali svjesni smo da moramo slaviti", zaključio je Stepančić.

Igor Karačić jedan je od glavnih aduta Line Červara na ovom prvenstvu. Ponovo je počeo s Lukom Cindrićem u startnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardarov dvojac, koji je Hrvatsku vodio do pobjede nad Islandom, protiv Švedske je imao velikih problema s probijanjem obrane. Jednako kao i večeras protiv Bjelorusije. No, što je dovelo utakmicu u egal u trenucima kada je Hrvatska krstarila na ugodnom vodstvu? To je, naime, pitanje koje nas zanima...

"Problem je bio samo u glavi, u koncentraciji, što smo bili okrenuti utakmici protiv Norveške u zadnjih 10-15 minuta. Moglo nam se to obiti o glavu. Hvala Bogu da nije i sad imamo jedan dan da se spremimo za Norvešku, da pokažemo igru kao u prve dvije utakmice", kazao je nakon susreta Igor Karačić, pojasnivši uzroke drame, javlja RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo