Nema kraja /

Još nevolja za Kauboje: Uz Srnu, na koronavirus pozitivan je i vratar Matej Mandić!

Image

Zvonimir Srna pozitivan je na antigenskom testu, te nažalost ako i PCR test bude pozitivan i on ispada iz rostera za ostatak Europskog prvenstva.

15.1.2022.
18:00
VOYO logo

Uz Zvonimira Srnu, službeno PCR testiranje pokazalo je da je na koronavirus pozitivan i hrvatski vratar Matej Mandić. Izbornik Horvat večeras na susretu sa Srbijom neće moći računati na njih dvojicu.

Dobra je vijest od jutros da je Luka Cindrić negativan na testu za koronavirus i da će nastupiti u utakmici protiv Srbije. Osim njega, tu su još trojica novih igrača: Željko Musa, Valentino Ravnić i Marin Jelinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna i Mandić najvjerojatnije ispadaju iz sastava do kraja Europskog prvenstva. Mladi Srna vrlo je dobro odradio svoje minute u utakmici protiv Francuske i pokazao je da može igrati i u obrani i u napadu.

Nažalost, vjerojatno je utakmica s Francuskom bila posljednja za njega na ovom natjecanju. Srna, prema informacijama iz Szegeda, ima grlobolju i bio je pozitivan na antigenskom testu te je izoliran u sobi. Rezultati PCR testa se još čekaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo