VRIJEME JE ZA RUKOMET / Izvlačenje skupina Svjetskog muškog rukometnog prvenstva uživo na RTL-u!

Image
Foto: RTL

Za zabavni dio svečanog programa, koji će se također moći gledati u prijenosu uživo na RTL-u, zadužen će biti Baby Lasagna, koji će izvesti novu verziju svog velikog glazbenog hita!

24.5.2024.
11:03
RTL
VOYO logo

U srijedu, 29. svibnja, doznajemo suparnike hrvatske muške rukometne reprezentacije na SP-u 2025.! Uživo nakon RTL-a Danas, RTL se uključuje u svečanu ceremoniju u 20.05 sati kada počinje izvlačenje skupina Svjetskog rukometnog prvenstva čiji je domaćin između ostalih i Hrvatska - u siječnju 2025. godine.

Image

Izvlačenje skupina SP-a počinje u 19.30 sati u dvorani Vatroslav Lisinski pred 1.500 uzvanika, a samu ceremoniju vodit će RTL-ov sportski urednik Marko Vargek. Rukometna manifestacija ne bi bila potpuna bez sudjelovanja iskusnog RTL-ovog rukometnog stručnjaka Filipa Brkića koji će komentirati ždrijeb, a za zabavni dio svečanog programa, koji će se također moći gledati u prijenosu uživo na RTL-u, bit će zadužen Baby Lasagna, koji će izvesti novu verziju svog velikog glazbenog hita!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Svjetsko rukometno prvenstvo od 14. siječnja do 2. veljače 2025. održat će se u tri države - Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj i prvo je takvo u rukometnoj povijesti! U 11 gradova, u tri države, 32 svjetske momčadi podijeljene u 8 skupina igrat će na najbrojnijoj rukometnoj smotri! U Hrvatskoj se prvenstvo održava u Dubrovniku, Poreču, Zagrebu, Varaždinu i Splitu, u Danskoj u Herningu i Kopenhagenu, a u Norveškoj u Oslu, Drammenu, Trondheimu i Stavangeru.

Vrijeme je za rukomet na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo