Ivano Balić objavio tužnu vijest: 'Gotovo je, završio sam!'

Suigrači Ivana Balića se slažu da trenutno igra zaista fantastično, no za takvog majstora, nažalost, u rosteru Slavka Goluže nema mjesta.

29.4.2013.
10:53
VOYO logo

Ivano Balić proživljava po mnogima najzrelije dana svoje rukometne karijere. Trenutno je jedan od najboljih igrača svog Atletico Madrida. Na njegovu nesreću, Atletico nije uspio proći u polufinale Lige prvaka. Imali su pet pogodaka prednosti protiv Barcelone iz prvog susreta, ali sa samo tri raspoložena igrača, Aguinagaldeom, Lazarovim i Balićem, protiv Katalonaca nije išlo. No, unatoč tome, rukometni Mozart je zadovoljan, posebno svojim trenerom Talantom Dušebajevim.

"Kod Dušebajeva se igra jedan posve drukčiji sustav igre, kod njega se sve zna do u detalje. Kod njega srednji u devedeset posto slučajeva započinje akcije svojim kretanjima, blokovima, a završavaju drugi. Nema zato kod mene puno šutova na gol. Dosta razgovaram s Talantom jer taj sustav koji mi igramo je dobar. Uostalom, u rukometu danas 90 posto momčadi uopće nema nikakav sustav. Talant je zadovoljan, ja sam zadovoljan", istaknuo je Balić i napokon progovorio o statusu u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojili smo premalo zlatnih medalja. I za svaku mi je žao. Tvrdoglavi sam Ovan i uvijek ću misliti da smo trebali osvojiti pet-šest zlata zaredom, kao što su to napravili Francuzi. Mislim da smo to bili u stanju. Ne bježim od krivnje jer sam i ja kriv što nismo to napravili. Bili smo najtalentiraniji, najbolje smo razumjeli rukomet, igrali najljepše, ali ostali smo samo na dva zlata, od 2004. smo, nažalost, bez najvrednije od svih medalja", rekao je Ivano, a zatim jasno poručio:

"Reprezentacija je za mene gotova priča. Tako se dogodilo, orijentirali su se na mlade, rekli su da više ne trebam i eto. Hvala. Nema se smisla vraćati na mene od 34 godine. Duvnjak treba biti nositelj, kao što i je, treba pronaći tko će to još igrati uz njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić je naglasio da bi odbio eventualni novi poziv među Kauboje.

"Ne, ne bih se odazvao. To je gotovo, završio sam s hrvatskom reprezentacijom. Jako mi je žao. Smetalo mi je to dosta dana, na kraju sam se pomirio i to je to. Dao sam za Hrvatsku koliko god sam mogao i što se tiče reprezentacije, mogu se uvijek pogledati u ogledalo i reći da sam dao sve od sebe svaki put kad sam bio u njoj", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo