Čeka ih novi izazov / Igrači Nexea za RTL.hr na vrhuncu sezone: 'Nevjerojatan je osjećaj, dali smo sve od sebe'

Image

Ekskluzivno za RTL.hr, igrači Nexea Dominik Kuzmanović, Predrag Vejin i Dorian Markušić komentirali su utakmicu

27.3.2022.
21:00
VOYO logo

Rukometaši Nexea iz Našica porazili su PPD Zagreb s rezultatom od 30-29 i time osigurali prvu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti hrvatske rukometne lige. Klub iz Našica tim se rezultatom izjednačio sa Zagrebom na prvom mjestu u hrvatskoj Premijer ligi s osam bodova.

Prvo ime susreta sigurno je bio i član hrvatske rukometne reprezentacije, Halil Jaganjac koji je zabio deset pogodaka na susretu. Pratili su ga Marin Jelinić, Mario Tomić i Dorian Markušić s po četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Velika pobjeda Nexea /

Halil Jaganjac ekskluzivno za RTL.hr: 'Na prste jedne ruke može se nabrojati koliko je puta Zagreb izgubio'

Image
Velika pobjeda Nexea /

Halil Jaganjac ekskluzivno za RTL.hr: 'Na prste jedne ruke može se nabrojati koliko je puta Zagreb izgubio'

Ekskluzivno za RTL.hr, igrači Nexea Dominik Kuzmanović, Predrag Vejin i Dorian Markušić komentirali su utakmicu. Pridružili su nam se i trener Nexea, Branko Tamša, kao i predsjednik Josip Ergović.

Josip Ergović, predsjednik Nexea

"Imali smo puno velikih pobjeda, ali činjenica da je ovo prva pobjeda protiv našeg vječnog prvaka. Ogromna pobjeda, jako se veselimo. Moramo, naravno, ostati čvrsti na nogama. Što se tiče prvenstva Hrvatske, ima tu za odigrati još puno utakmica," rekao je Ergović i osvrnuo se na ovosezonski uspjeh Nexea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sportu ne pobijeđuju uvijek favoriti. Po meni je to normalno i zato volimo sport, zato se igra i zato publika dolazi. Stvarno rastemo od početka sezone, u ovoj smo dvorani ove sezone izgubili samo Magdeburga. Mislim da ćemo se još ove sezone veseliti," zaključuje.

Dominik Kuzmanović

"Za mene ovo puno znači jer mi je ovo prva utakmica protiv Zagreba. Dugo se čekala ova pobjeda, bila je jako teška utakmica i fizički i psihički. Publika nam je davala dodatan vjetar u leđa, bili su naš osmi igrač i rezultat je došao," rekao je Kuzmanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predrag Vejin

"Nevjerojatan je osjećaj, vjerovali smo od samog početka od sebe. Dali smo sve od sebe, posljednji atom snage. Čekali smo jako puno, izuzetno sam sretan što smo u mojoj prvoj sezoni uspjeli napraviti korak dalje. Čestitam ovim momcima, hvala publici," rekao je

Dorian Markušić

"Momčadska pobjeda, pripremali smo se cijeli tjedan i vjerovali da možemo to napraviti. Dali smo sve od sebe, ginuli jedan za drugog. Igrao sam danas svoj maksimum."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po mome mišljenju obrana je presudila, u nekim trenucima igrali smo i odličan napad. Sve je to dio sporta, čestitam dečkima iz Zagreba na fantastičnoj utakmici i atmosferi. Zahvaljujem ovoj predivnoj publici."

Branko Tamša, trener Nexea

"Znamo svi tko je PPD Zagreb. Normalno da smo se pripremili, jako poštujem ekipu iz Zagreba. Hvala divnoj publici, hvala igračima na terenu. Malo mi je žao što je ovako završilo na kraju, malo smo si zakomplicirali život. Sve u svemu, mislim da smo zasluženo pobijedili i hvala publici koja nam je dala vjetar u leđa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo