Zamjena za Šušnju / Igor Vori vraća se iz igračke mirovine i nastupit će za Zagreb u derbiju protiv Nexea

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako je formalno u igračkoj mirovini, svjetski prvak, olimpijski pobjednik i osvajač EHF-ove Lige prvaka još će bar jednom na crtu

17.4.2019.
17:35
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac i sadašnji direktor hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori vratit će se u petak na rukometni teren i to u dresu PPD Zagreba u utakmici hrvatske Lige za prvaka protiv Nexea, priopćili su iz zagrebačkog kluba.

Iako je formalno u igračkoj mirovini, svjetski prvak, olimpijski pobjednik i osvajač EHF-ove Lige prvaka još će bar jednom na crtu u službenoj utakmici u 39. godini života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

˝Igor je dijete ovog Kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo Igora Vorija i Tončija Valčića za eventualni nastup ukaže li se potreba, a budući da smo već neko vrijeme uslijed ozljede Leona Šušnje deficitarni na poziciji kružnog napadača, ocijenili smo da bi nam Igorove usluge dobro došle. Igor će sigurno nastupiti protiv Nexe-a, a za ostatak sezone ostaje na raspolaganju ukaže li se potreba.˝ - poručili su iz Uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Dvoboj dva najbolja hrvatska kluba na rasporedu je u 17:30 sati u Sportskoj dvorani Kralja Tomislava u Našicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo