Udareni dobri temelji / Igor Vori postaje direktor reprezentacije, Zlatko Horvat zadovoljan Červarovim ostankom

Svega dan nakon što je Lino Červar dogovorio daljnju suradnju s Rukometnim savezom, u reprezentaciju se vraća i Igor Vori

15.2.2018.
19:13
VOYO logo

Ostanak Line Červara - za neke iznenađenje za neke logičan i razuman potez. Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Zlatko Horvat kaže kako je Červar udario dobre temelje, a slaže se polako i nova križaljka saveza u kojoj će ulogu imati Igor Vori.

Svega dan nakon što je Lino Červar dogovorio daljnju suradnju s Rukometnim savezom, u reprezentaciju se vraća i Igor Vori. Ako ste mislili da će Vori pojačati konkurenciju na poziciji pivota, to se ipak neće dogoditi. Novi izazovi navodno ga čekaju u ulozi direktora reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U toj zlatnoj generaciji stvarno su svi fenomenalni, fenomenalno su nas prihvatili i stvarno za njih treba imati mjesta za ovakve funkcije", ističe reprezentativac Zlatko Horvat.

Koje će dužnosti imati Vori još nije poznato, ali podršku suigrača ima. Ima li je i Lino kao pravi odabir?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Lino pravi odabir. Kao što ste i sami rekli stvarno smo udarili dobre temelje, stvarno se odlično radilo", kazao nam je Horvat o akciji Europsko prvenstvo.

"Ne mislim da će tu biti nekih negativnosti, poslije finala si još vruć, i Čupko se oprostio. Ja se nadam i iskreno vjerujem da to nije njegova konačna odluka", kazao nam je stručni komentator RTL-a Goran Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno će jedan o prioriteta biti i razgovor s Čupićem, koji još može pružiti Hrvatskoj. Baš kao što je odlučio i Červar. A odluka da ostane na klupi - dobar je potez, tvrdi Šprem.

"Da je hrabar potez je, međutim sportaši ne razmišljaju na način da se žele opravdati. Ni da je osvojio zlatnu medalju, što smo mi svi htjeli, mislim da se ne bi on oprostio sa zlatnom medaljom jer njega taj sportski motiv vuče i dalje", ističe Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vuče i raspored. Hrvatska već za mjesec i pol ima prvu akciju u Švedskoj, zato je i igračima Červarov ostanak - logičan potez.

"Mislim da je sada najbolje s obzirom da nas čeka jedan jako težak period, da se ne rade sada neke velike promjene i zato on je tu jako dobar izbor", tvrdi Horat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i situacija je, čini se, bolja. Više vremena za pripreme, pomlađivanje reprezentacije, Duvnjaka i podršku igrača. Červar ima sve, ali sad svoj renome mora opravdati. 

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo