HRVATSKU NA OI VODI SVAKA POBJEDA FRANCUSKE, REMI ILI POBJEDA PORTUGALA S VIŠE OD 7 RAZLIKE: / Nažalost, ne ovisimo o sebi

Image

Hrvatsku u Tokio vodi svaka pobjeda Francuske, remi ili pobjeda Portugala s više od sedam golova razlike

14.3.2021.
0:01
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u subotnjem je u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre, koji se od petka do nedjelje igra na francuskom jugu u Montpellieru, pobijedila neugodni i opasni Portugal s 25:24 (9:12) i ostala u igri za Tokio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
FRANCUSKA - TUNIS 40:29: /

Tricolori na korak do OI; Ovo na korak jako je dobra vijest za Hrvatsku

Image
FRANCUSKA - TUNIS 40:29: /

Tricolori na korak do OI; Ovo na korak jako je dobra vijest za Hrvatsku

Luka Cindrić zabio za pobjedu i ostanak među živima

Hrvatski rukometaši pobijedili su dramatičnoj utakmici Portugal golom sjajnog rukometaša Barcelone Luke Cindrića petnaestak sekundi prije kraja. Izabranici Hrvoja Horvata su se "vratili iz mrtvih" jer su veći dio utakmice odigrali jako loše, a početkom drugog dijela gubili su sa šest razlike. Činilo se tada kako će izgubiti...

Međutim, u zadnjih 15 minuta uslijedio je veliki preokret kojeg su začetnici bili krila Ivan Čupić i David Mandić, a u dramatičnoj završnici presudila je Cindrićeva kvaliteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč pobjedi, Hrvatska nažalost ne ovisi sama o sebi, jer može ispasti u slučaju da u zadnjem kolu Portugalci dobie Francuze. Hrvatska, stoga, sutra mora pobijediti Tunis, a Francuska ne izgubiti od Portugala kako bi se plasirali na OI. Svaka pobjeda Portugala s manje od sedam razlike u Tokio bi odvela Francusku i Portugal. Ukoliko bi Tricolori izgubili od Portugala s manje od 6 razlike, onda bi put Tokija Francuzi i Portugalci. Također, ukoliko bi Portugalci pobijedili s više od 7 razlike, onda bi put Tokija Hrvati i Portugalci.

Moraju se Kaubojima poklopiti i drugi rezultati

Za plasman na Igre Hrvatskoj se, stoga, trebaju poklopiti i drugi rezultati jer nije uspjela pobijediti i s više od četiri gola razlike. Za Hrvatsku je stoga najvažnije pobijediti Tunis u nedjelju od 18.30 (utakmicu možete gledati naRTL-u i RTL Play) i moliti se da Portugal ne iznenadi Tricolore s manje od osam razlike. Nakon što smo pobijedili Portugal, bilo bi dovoljno da pobijedimo Tunis i s jednim golom razlike i to je dobro. Da ne trebamo ganjati gol razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Hrvatska u eventualnom krugu s Francuzima i Portugalom, ako bi se zatvorio, ima gol-razliku -3, Portugal -1, a Francuska +4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo