Pobjeda za oprostaj: Da su ovako igrale u prve dvije utakmice...

U susretu posljednjeg kola skupine C Europskog prvenstva za rukometasice Hrvatska je u petak u Varazdinu pred 1.000 gledatelja pobijedila Nizozemsku 31:27 (17:15).

12.12.2014.
22:37
VOYO logo

Bila je to utakmica koja nije ima natjecateljski znacaj za obje reprezentacije, jer je Hrvatska vec prije dva dana izgubila sanse za plasman u drugi krug, dok su Nizozemke znale da prenose tri boda u drugu fazu EP-a bez obzira na rezultat.

U redovima nase reprezentacije ponovno je najbolja bila Andrea Penezic s 11 pogodaka, dok je Katarina Jezic postigla pet golova. Nizozemsku su predvodile Van der Heijden s pet i Knippenborg s cetiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga je Svedska u Varazdinu pobijedila Njemacku s 39:32, pa tako u drugi krug Svedska prenosi tri boda, koliko i Nizozemska, dok Njemacka ide u drugu fazu bez bodova.

U skupini D sok je priredila reprezentacija Slovacke, koja je u odlucujucem susretu za prolazak dalje slavila protiv Srbije 23:21. U dvoboju za prvo mjesto Francuska je bila bolja od Crne Gore 24:20, te je prenijela cetiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo