Play ponuda

HRVAT U MOMČADI KOLA: / Obrana junaka Kauboja najbolja u Ligi prvaka

Image
Foto: Screenshot

Savršenim učinkom od deset golova u isto toliko pokušaja rukometaš PPD Zagreba Stipe Mandalinić bio je najbolji pojedinac tijekom susreta Lige prvaka sa slovenskim Celjem.

1.3.2016.
16:30
Screenshot
Play ponuda

Upravo zbog toga izabran je u momčad kola. Osim njega tu se još nalaze StefanSigurmannsson (Rhein-Neckar Lowen), RasmusLauge (Flensburg), LaszloNagy (Veszprem), GasperMarguč (Veszprem), RastoStojković (Meškov), StrahinjaMilić (Vardar). Osim Mandalinića još je jedan rukometaš Zagreba zaslužio priznanje. Naime, obrana vratara IvanaStevanovića u pretposljednjoj minuti utakmice pri rezultatu 23:22 za Zagreb proglešana je najboljom u 13. kolu. Odličnom reakcijom zaustavio je pokušaj BlažaJanca čime je praktički izbacio Celje iz daljnjeg natjecanja.

“Čestitke Celju na dobroj utakmici. Dobro smo se pripremili i znali smo kako oni igraju, tehnički su potkovani i brzi. U prvom poluvremenu su možda igrali sporo, a mi smo u obrani bili dobri. U drugom smo i mi i oni igrali brzo. Rezultat je realan. Celja mi je žao, bliski su nam susjedi i oni su zaslužili prolazak”, rekao je Stevanović poslje pobjede.

Zagreb, inače, u osminu finala ide kao peti iz skupine A te će igrati s četvrtim momčadi skupine B, a tu poziciju trenutno drži Pick Szeged. No u posljednjoj utakmici grupne faze na tu bi poziciju mogli završiti i Rhein-Neckar Löwen, Vardar te Vive Targi Kielce.

Play ponuda
Play ponuda