Filip ivić Vijesti.hr / Hoće li Šego hrvatskom povratniku 'dati' na gol? 'Ma, neka obrani i 20 lopti, ja sam već presretan'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon dvije godine Filip Ivić opet je u zapisniku utakmica hrvatske reprezentacije, sada bi tako trebalo ostati na duže vrijeme

14.4.2019.
10:25
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Vratio se u najprirodnije okruženje i opet je vedar i nasmiješen. Ozljede su prošlost, a ako tako i ostane, ostali kandidati mogli bi se načekati da mu uzmu mjesto uz neupitnog Marina Šegu sada kada više nema Stivija.

Nije ga bilo u Njemačkoj, u Beogradu je ostao samo podrška na klupi jer kraj takvog Šege nije bilo potrebno za više. Je li bolje da uopće ni ne postoji potreba za promjenom na vratima ili bi radije da je morao i mogao malo na teren?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šego je stvarno na vrhunskoj razini, kako na Svjetskom prvenstvu, tako i sada u klubu te se nadam da će tako biti i danas. Podrška vratara uvijek je dobrodošla, neka Šego obrani i 20,  a ja ako budem trebao, dat ću sve od sebe", dao nam je obećanje Filip Ivić ususret današnjem uzvratu na Višnjiku (20:30).

Pokazati da smo bolji

Nije baš normalno da Hrvatska s 15 obrana vratara spašava bod naprema sedam srpskih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema to značenja. Može vratar biti na 20 obrana a da ekipa izgubi utakmicu. Mi smo, eto, uzeli bod, ne tražimo alibi, ali bundesligaši su za prošli vikend imali dvije naporne utakmice u kupu, sezona traje, svi su umorni i sada najteže utakmice tek slijede. Ali ja vjerujem da ćemo se pokazati u Zadru, prije svega veću agresivnost u obrani kakvu je imala Srbija, polukontru... Ma samo da smo bolji, srećom svi smo zdravi, spremni i nestrpljivi."

Vi osobno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me bilo dvije godine, prošle godine operirao sam koljeno i lakat, ali sad sam zdrav i presretan što sam opet dio reprezentacije."

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Filip Ivić

Iako ga je zvao i Zagreb, Ivić je odabrao Bundesligu (Goran Stanzl/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sljedeće sezone i Gummbersbacha u novoj hrvatskoj koloniji. Valjda će ostati u Bundesligi?

"Potpisao sam na dvije godine, to mi je pravi izazov. U ovom trenutku najvažnije mi je da branim i iduće godine u najjačoj ligi svijeta moram pokazati da sam pravi. Bit ćemo tu Martinović, Kontrec i ja, ne znam još kakva je situacija s Dragom (Vukovićem nap. a.). Da, još uvijek nije 100 posto da će izboriti ostanak, ali dobili su Löwen, valjda hoće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A hoće li Kielce dobiti PSG u četvrtfinalu Lige prvaka?

"Borimo se s ozljedama, a igramo s najjačom ekipom uz Barcelonu. Valjda će nam se oporaviti Cindrić, muči ga ozljeda, ali on je profesionalac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo