POSTOJI JOŠ JEDNA ŠANSA / U prošlogodišnjem finalu Hansen i Karabatić potpuno su podbacili, hoćemo li večeras gledati njihov 'posljednji ples'

Image

Vode njih dvojica i bitku oko stizanja rekorda za najviše postignutih pogodaka u finalima na Europskim prvenstvima ikada. Ovo je sigurno jedan od posljednjih okršaja dva rukometna velikana na reprezentativnoj razini...

28.1.2024.
12:51
VOYO logo

Dok su se u petak odvijala dva napeta polufinala EHF EURO 2024 za muškarce, uključujući jedno koje se završilo produžetkom, nedjelja u dvorani LANXESS obećava jednako uzbudljivu atmosferu.

Image
ZAVRŠNICA PRVENSTVA /

U Hrvatskoj će se zbog posebnog razloga pratiti dvoboj za broncu na Euru

Image
ZAVRŠNICA PRVENSTVA /

U Hrvatskoj će se zbog posebnog razloga pratiti dvoboj za broncu na Euru

Deset godina nakon njihova posljednjeg finala, Francuska će se ponovno boriti za naslov na EHF EURO-u, nakon što je u polufinalu u petak pobijedila Švedsku 34:30 u produžecima. Danska također nije igrala u finalu EHF EURO-a od 2014. godine, kada su izgubili 32:41 od Francuske u Herningu, a posljednji put su osvojili pehar 2012. godine u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dvije momčadi već su navikle susretati se u velikim finalima, kao što su to učinile i prošle godine na Svjetskom prvenstvu. Tada je Danska osvojila nagradu, pobijedivši Francusku 34:29 i ostala na vrhu svijeta. Hoće li također biti na vrhu Europe u nedjelju navečer, ostaje za vidjeti.

Bit će ovo i međusobni okršaj Nikole Karabatića protiv Mikkela Hansena. Nekadašnji suigrači iz PSG-a su prije godinu dana u finalu potpuno podbacili, kada je Hansen postigao samo jedan pogodak i to iz sedmerca, dok se Karabatić nije upisao u listu strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je sigurno jedan od posljednjih okršaja dva rukometna velikana na reprezentativnoj razini, s obzirom da Karabatić odlazi u mirovinu nakon OI u Parizu, a Hansen je proteklih godina imao problema s psihičkim zdravljem i moguće je da će i njemu to biti posljednje natjecanje.

Vode njih dvojica i bitku oko stizanja rekorda za najviše postignutih pogodaka u finalima na Europskim prvenstvima ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napetu završnicu Europskog prvenstva možete pratiti na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo