EMOTIVAN OPROŠTAJ / Halil Jaganjac odigrao posljednju utakmicu u dresu Nexea: 'Nije mi lako'; Otkrio nam i hoće li se ikada vratiti u Našice

Nakon utakmice svoje je dojmove za net.hr podijelio Halil Jaganjac kojemu je to ujedno bila i zadnja utakmica za Nexe

30.5.2022.
20:47
VOYO logo

Rukometaši našičkog Nexea zauzeli su četvrto mjesto na završnom turniru Europske lige u Lisabonu porazom od poljskog sastava Wisla Plock 22:27.

Nexe je svoj nastup na Final Fouru okončao s dva poraza, od superjakog Magdeburga i odlične Wisle, ali u obje utakmice Našičani su pokazali da su s pravom među četiri najbolje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MALO JE FALILO /

Nexe završio na četvrtom mjestu Europske lige. Hrabri Našićani izgubili bitku za treće mjesto protiv jake Wisle

Image
MALO JE FALILO /

Nexe završio na četvrtom mjestu Europske lige. Hrabri Našićani izgubili bitku za treće mjesto protiv jake Wisle

Emotivna utakmica za Jaganjca

Nakon utakmice svoje je dojmove za net.hr podijelio Halil Jaganjac kojemu je to ujedno bila i zadnja utakmica za Nexe, a od sljedeće će sezone igrati za njemački Rhein-Neckar Löwen. Priznao je kako je tužan i kako je sve bilo emotivno.

"Nakon četiri godine što sam bio u ovom klubu, znam da mi je ovo posljednja utakmica i posljednje minute i sigurno mi nije lako. Sigurno mi nije lako, ali znao sam da to jednom mora doći i da se moram pripremiti na to", otkrio nam je Jaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali smo ga i kakve su šanse da se u budućnosti možda i vrati u klub iz Našica.

"Karijera je duga, ako Bog da. Imam 23 godine i nikada ne znate što život nosi. Ako bude nekada postojala prilika, tko zna, možda se i vratim u Našice. S ovim iskustvom od sada od ove četiri godine bi mi zadovoljstvo bilo opet biti dio te ekipe i toga kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lučin priželjkivao da igra protiv Nexea

Razgovarali smo i s hrvatskim reprezentativcem, Tinom Lučinom, koji je sa svojim klubom Wisła Płockom osvojio treće mjesto na velikoj završnici Europske rukometne lige.

"Baš sam sretan što smo i mi i Nexe uspjeli izboriti FinalFour i tijekom cijele godine sam priželjkivao da se nekako sretnemo negdje, i to mi se nažalost za treće mjesto ispunilo. Možda bih radije da smo oboje igrali u finalu. Ali, treće mjesto za nas je jedan veliki uspjeh."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo