IPAK BOLI /

Francuzi nakon teškog poraza na domaćem terenu: 'To nije rezultat koji smo zamišljali'

Image
Foto: Profimedia

Francuski mediji pišu kako nema mjesta za paniku i da ovaj poraz ne bi trebao imati dramatične posljedice na ostatak turnira

28.7.2024.
10:52
Profimedia
VOYO logo

U prvom kolu B skupine olimpijskog turnira rukometaša, Danska je ostvarila uvjerljivu pobjedu nad domaćinom Francuskom rezultatom 37:29. Ovaj susret bio je podsjetnik na posljednja dva olimpijska finala u kojima su se ove dvije reprezentacije susrele. U Tokiju je Francuska pobijedila Dansku 25:23, dok su Danci četiri godine ranije u Rio de Janeiru slavili s 28:26. Ovaj put, Danci su odnijeli pobjedu s osam golova razlike.

Image
ŠPANJOLAC U DVOJBI /

Nadal se povlači s Igara? 'Sve ćemo se dogovoriti tijekom nedjelje'

Image
ŠPANJOLAC U DVOJBI /

Nadal se povlači s Igara? 'Sve ćemo se dogovoriti tijekom nedjelje'

Ovaj težak poraz na početku turnira nije dobro prihvaćen u francuskom taboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pivot Ludovic Fabregas nije krio svoje razočaranje: "Neću vas lagati, malo nas ovo boli. Iako je pred nama bila Danska, izgubiti osam razlike kod kuće na samom početku nije najugodniji osjećaj."

Izbornik Guillaume Gille dodao je: "Igrali smo protiv protivnika kojeg dobro poznajemo, koji je nevjerojatan. Unatoč svemu, to nije konačan rezultat kakav smo zamišljali. Kada pogledamo utakmicu i vidimo dansku dominaciju kako je utakmica odmicala, treba priznati da im nismo uspjeli pružiti veći otpor, veću kvalitetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč razočaranju, igrači i treneri Francuske ostaju optimistični. Nedim Remili je novinarima rekao: "Nećemo ishitreno suditi o ovom meču, nadam se da nećete ni vi početi, ha-ha. Čak i ako moramo izgubiti, bilo je to pravo vrijeme. Još uvijek su pred nama Danci, nemojmo zaboraviti da smo zadnja tri puta igrali s njima, bilo je to u finalu Olimpijskih igara, finalu Svjetskog prvenstva i finalu Eura prije šest mjeseci. Imamo još četiri utakmice u skupini, imamo vremena da dođemo u dobru poziciju."

Francuski mediji pišu kako nema mjesta za paniku i da ovaj poraz ne bi trebao imati dramatične posljedice na ostatak turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo