Francuzi uoči novog epskog dvoboja otkrili što misle o Kaubojima

Ugledni francuski L'Equipe je u najavi novog epskog dvoboja hrvatskih i francuskih rukometaša na SP-u analizirao Kauboje uz pomoć svjetskih prvaka.

22.1.2013.
21:09
VOYO logo

Puno toga je već izgovoreno o ovoj utakmici, no sve će to pasti u vodu kada počne dvoboj i kada igrači počnu 'pričati' tamo gdje najviše trebaju.

L'Equipe je uoči susreta donio razmišljanja francuskih reprezentativaca koji su 'secirali' hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Alilović

"Veliki golman s dosta iskustva, a nije star. S 28 godina je vrlo zreo, a rukometno je odgojen na tradiciji zemalja bivše Jugoslavije. Jako je povezan sa svojom obranom i vrlo efikasan u obranama iz blizine", kazao je sjajan francuski golman Thierry Omeyer.

Drago Vuković

"On je kompletan igrač. Vrlo je jak u igri jedan na jedan i sjajan u obrani. A znamo da Hrvati svoj uspjeh baziraju na obrani", izjavio je Nikola Karabatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Duvnjak

"Sjajan igrač. Raznovrstan je u obrani, a u napadu vrlo agresivan. Vrlo brzo mijenja smjer i sjajno surađuje s Vorijem", kaže Daniel Narcisse.

Marko Kopljar

"Pričao sam s njim nakon naše pobjede u finalu EURA 2010. godine. Bio je mlad i razočaran mi je rekao da je njegova karijera gotova. Jako se promijenio i napredovao od tada. Za mene je najbolji desni vanjski na svijetu", riječi su Xaviera Baracheta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Vori

"Jedan od najboljih i teško je igrati protiv njega zbog njegove visine. U obrani je zastrašujuć, a u napadu razoran", rekao je Cédric Sorhaindo.

Lovro Šprem/Ivan Ninčević

"Ninčević je tehnički jako potkovan, dok je Šprem još mlad i ovo je njegovo prvo veliko natjecanje na kojem želi ostaviti dobar dojam. Puno može zabiti u brzoj igri", kazao je Samuel Honrubia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Čupić

"Samo najbolje mogu reći o njemu. Sve što radi, radi dobro. Odlično finišira s krila, a puca i sedmerce. Nije baš nešto visok, fizički ne izgleda impresivno", zaključio je Luc Abalo.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo