REAKCIJE IGRAČA / Naš najbolji rukometaš rekao najveću istinu o nastupu Hrvatske na Euru: 'Stvarno svaka čast momcima, ali...'

Image

Hrvatska je odigrala drugu utakmicu u glavnoj fazi natjecanja

22.1.2022.
22:04
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je novi poraz na Europskom prvenstvu. U ogledu drugog kola skupine I, u Budimpešti, Danska je pobijedila Hrvatsku 27-25 (12-11).

Nakon blijedog izdanja protiv Crne Gore ovaj put su hrvatski rukometaši odigrali hrabru, srčanu i vrlo dobru utakmicu, ali ni to nije bilo dovoljno za odličnu Dansku. U svemu su hrvatske rukometaše sjajno bodrili navijači te je tijekom cijelog susreta vladala prava atmosfera u budimpeštanskoj dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
REAKCIJA IZBORNIKA /

Horvat pomalo ljutit nakon poraza od Danaca. Hrvatska je bila na pragu senzacije: 'Začepili smo usta svima koji su tako govorili'

Image
REAKCIJA IZBORNIKA /

Horvat pomalo ljutit nakon poraza od Danaca. Hrvatska je bila na pragu senzacije: 'Začepili smo usta svima koji su tako govorili'

"Pokušavali smo maksimalno. Samo mi znamo koliko nam je teško i što sve prolazimo u hotelu. Bili smo blizu. Zahvalni smo svim na podršci", rekao je Mateo Maraš.

"Ne znam što bih rekao. Ponosan sam ne ekipu i kako smo se borili išli na glavu. Ostavili smo srce na terenu. Znao sam da će biti teško. Morali smo pokazati karakter nakon Crne Gore. Bili smo blizu, malo je falilo, ali nema veze. Idemo dalje", kazao je Ivan Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Podbacili smo'

"Svi su željeli nešto više. Stvarno svaka čast ovim momcima, dali su 100 posto od sebe i nemam kome što zamjeriti. Odlučile su sitnice. Lavovska borba. Danci su igrali mudro i pametno, odlučili su da se neće puno trošiti u napadu. Momci su sve pokušali, ali takav je dan. Oni su stvarno dobro igrali. Malo nas je dijelilo. Nije to bilo daleko i nedokučivo", rekao je najbolji naš pojedinac na ovoj utakmici, Marino Marić nakon čega je pohvalio navijače.

"Uvijek se trudimo svojim igrama ih privući i hvala svima", poručio je te je priznao da su podbacili ovaj turnir, ali i da mu je ova utakmica dala optimizam te je ovo možda zvijezda vodilja za dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveća i moram priznati najteža utakmica za mene. Ispunio se moj san. Sigurno za godinu, dvije to će biti puno bolja Hrvatska. Što se tiče navijanja, ovo je bila najljepša utakmica moje karijere", kazao je debitant Kristian Pilipović.

S Islandom u ponedjeljak

Prvi strijelac Hrvatske bio je Marić sa šest golova. Četiri je dao Tin Lučin, a po tri Ivan Martinović i Ivan Ćupić. Dansku je predvodio Mikkel Hansen sa osam golova. Šest je dodao Jakobsen, a četiri Gidsel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska se na vrhu ljestvice izdvojila i ima šest bodova, dva više od Francuske i Islanda. Hrvatska je posljednja i jedina koja je bez bodova.

Iduću utakmicu Hrvatska igra u ponedjeljak, a suparnik će biti Island (15:30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo