NOVOSTI IZ MAĐARSKE / David Mandić doznao kaznu za plavi karton, izbornik pozvao novog igrača u reprezentaciju

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U subotu protiv Srbije Kauboji nemaju pravo na kiks

14.1.2022.
15:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U drugoj utakmici na Europskom prvenstvu u Szegedu, hrvatska muška seniorska reprezentacija odmjerit će snage sa Srbijom. Susret je na rasporedu u subotu u 20:30 sati, uz prijenos na RTL televiziji.

Nakon plavog kartona Davida Mandića u utakmici protiv Francuske, disciplinska Komisija EHF-a donijela je odluku o jednoj utakmici suspenzije što znači da će Mandić propustiti dvoboj protiv Srbije. Vijesti iz HRS-a kažu kako će se reprezentaciji se priključio Marin Jelinić, a izbornik Hrvoje Horvat naknadno će donijeti odluku o sastavu protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Francuske na otvaranju natjecanja u skupini C Europskog prvenstva, hrvatske rukometaše u subotu u Szegedu očekuje ogled protiv Srbije, a bodovi iz te utakmice najvjerojatnije donose drugi krug.

"Za nas je to možda i utakmica odluke. To nam je ključna utakmica, bez obzira na ishod utakmice protiv Francuske. To je utakmica koju moramo dobiti," kazao je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je u prvom kolu lako pobijedila Ukrajinu s osam pogodaka razlike (31-23). Stoga će susret drugog kola između Hrvatske i Srbije vrlo vjerojatno odlučivati tko će proći u drugi krug.

"Znamo se jako dobro, nema tu nekih nepoznanica. Odlučivat će tko će biti psihički stabilniji i tko će biti mirniji. Mi radimo sve kako bi sutra bili pravi," dodao je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo