DRAMATIČNA UTAKMICA U ARENI! Čudesan povratak Zagreba: / Hrvatski prvak slavi veliku pobjedu protiv Vardara

Image

Rukometaši Zagreba pobijedili su makedonski Vardar 28-27 (12-17) u Ligi prvaka! Ovo je prva pobjeda hrvatskog prvaka u ovom elitnom natjecanju ove sezone.

22.10.2016.
21:41
VOYO logo

Bila je to prava drama u zagrebačkoj Areni u kojoj su zagrebački rukometaši slavili iako su gubili pet razlike, a Vardar je promašio dva napada u zadnju minutu. Na vratima Zagreba briljirao je Stevanović sa 14 obrana. Silvio Ivandija tako je debitirao s pobjedom na klupi hrvatskog prvaka.

Vori na utakmicu došao s temperaturom 39

NOVI TRENER ZAGREBA OTKRIO: ‘Čeka nas puno posla, ovo je težak trenutak za klub i za igrače’

"Prezadovoljan sam. Prvi dio smo bili u grču, ali odlično smo igrali u nastavku. Izgubili smo priključak za Vardarom sve na našim greškama, ali čim smo uhvatili ritam u nastavku bilo je puno bolje. Moram posebno istaknuti Igora Vorija. Kad netko dođe s 39 temperaturom na utakmicu, mogu mu samo reći hvala. Neki nisu vjerovali da možemo dobiti, ja sam vjerovao", kazao je trener Silvio Ivandija, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

DVOBOJ ZA PAMĆENJE: Ovako je izgledala ta divna zagrebačka noć u Areni

Image

DVOBOJ ZA PAMĆENJE: Ovako je izgledala ta divna zagrebačka noć u Areni

Vardar u Arenu došao s maksimalnim učinkom

Vardar je u Arenu došao sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola, dok je Zagreb tražio prve bodove kako bi prekinuo crni niz u Ligi prvaka i barem malo smirio situaciju u klubu nakon odlaska Veselina Vujovića s klupe Zagreba. Isto tako, važno je bilo pobjednički početi "život" sa Silviom Ivandijom kao trenerom Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su zagrebački rukometaši htjeli, to su i ostvarili! Što se tiče susreta,, vrijedi spomenuti kako je većim dijelom prvog dijela Zagreb držao priključak, ali u posljednje tri i pol minute makedonska momčad se odvojila i na odmor je otišla sa pet golova prednosti.

Stevanović briljirao

No, igrači Zagreba u nastavku su odlično odigrali. Obrana je počela bolje funkcionirati, a Ivan Stevanović zaključao je zagrebova vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši Zagreba topili" su prednost Vardara i pet minuta prije kraja napokon su stigli do poravnanja (26-26), a u sljedećem napadu i do vodstva. U uzbudljivoj završnici igrači Zagreba imali su i sreće. U posljednju minutu ušli su sa vodstvom 28-27, ali su dva puta pogriješili u napadu i Vardar je mogao izjednačiti. No, jednom ih je spasila vratnica, a drugi puta vratar Stevanović.

Marković predvodio strijelce Zagreba

Kod Zagreba najefikasniji je bio Dobrivoje Marković sa 6 golova, Stipe Mandalinić dodao je 5, a Zlatko Horvat i Luka Šebetić po 4 pogotka. Momčad Vardara predvodio je Alex Dušebajev sa 5 golova, Ivan Čupić zabio je 4, a Luka Cindrić 3 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu ove skupine u Švedskoj su Kristianstad i Celje Pivovarna Laško odigrali 29-29. U nedjelju se sastaju Pick Szeged - Meškov Brest, te Kielce - Rhein-Neckar Löwen.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: 1. Kielce 4 0 0 +25 8 2. Vardar 4 0 1 +17 8 3. Rhein-Neckar Löwen 2 1 1 0 5 4. Meškov Brest 2 0 2 -2 4 5. Pick Szeged 1 1 2 -3 3 6. Kristianstad 1 1 3 -9 3 7. Celje PL 1 1 3 -13 3 8. PPD Zagreb 1 0 4 -15 2

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo