KATASTROFA NA EURU / Veliki udarac za Hrvatsku: 'Do maloprije se činilo da je situacija pod kontrolom, onda se pojavila ta informacija...'

'Do maloprije se činilo da je sve pod kontrolom, onda se pojavila informacija da je David Mandić napustio Mađarsku. Vratio se u Hrvatsku'

22.1.2022.
17:18
VOYO logo

Iz Budimpešte se za RTL Sport u petak javila reporterka RTL-a Ines Goda Forjan, s informacijama o hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na Euru, koja muku muči s problemima. Danas od 20.30 u MVM Domeu hrvatski rukometaši igraju protiv aktualnih svjetskih prvaka Danaca, u 2. kolu drugog kruga u skupini 1. RTL od 20 i 30 prenosi utakmicu, a od 19.30 možete gledati emisiju Vrijeme je za rukomet. Također, naša reporterka Nika Aurora Ključarić nalazi se u MVM Domeu u Budimpešti.

Image
JUČER IDE, DANAS NE IDE /

Novi dan, nove promjene: Mihić je još jučer bio dostupan, danas je zaražen, poznato i tko će ga zamijeniti

Image
JUČER IDE, DANAS NE IDE /

Novi dan, nove promjene: Mihić je još jučer bio dostupan, danas je zaražen, poznato i tko će ga zamijeniti

Novi dan, novi problemi

Svaki dan donosi nove probleme za našu mušku izabranu vrstu. Hrvoje Horvat, izbornik reprezentacije, nema lagan posao. On i pomoćnik mu Ivano Balić krpaju na sve strane, ne bi li pronašli momčad, rotaciju i igrače za utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, rezultati PCR testova dosta kasno stižu, što dodatno otežava slaganje taktike i postavki u igri. Niti dan utakmice sa svjetskim prvacima, reprezentacijom Danske, u hrvatskoj muškoj seniorskoj reprezentaciji ne protječe bez stresa. 

PCR testiranje koje je napravljeno sinoć, 21. siječnja 2022. godine, otkrilo je da je Lovro Mihić pozitivan na Covid - 19. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je izbornik Hrvoje Horvat iz Zagreba pozvao Davora Ćavara. Svi ostali igrači te članovi stručnog stožera su negativni i spremni za današnju utakmicu...

"Do maloprije se činilo da je sve pod kontrolom, onda se pojavila informacija da je David Mandić napustio Mađarsku. Vratio se u Hrvatsku. Prvo nam je rečeno da je to zbog umora i bolova u leđima, no čini se da se ipak tu radi o pozitivnom nalazu na koronavirus. David Mandić više nije u Mađarskoj i otišao je s Eura po drugi put", kazala je naša reporterka u javljanju UŽIVO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Mandić jedan je od najboljih hrvatskih rukometaša, sad kad nema Domagoja Duvnjaka bitan u obrani 5-1. Upravo je on taj prednji, na poziciji na kojoj se igrač dosta troši.

Što je još jučer Ines Goda Forjan kazala i s kim se razgovarala, pogledajte u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo