PRIPREME ZA IGRE / Sigurdsson: 'Sretan sam jer su svi spremni. Protiv Egipta ćemo vidjeti gdje smo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon 12 dana napornih treninga, Hrvatska će u subotu u u varaždinskoj Areni odraditi pripremnu utakmicu protiv Egipta

5.7.2024.
14:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija polako privodi kraju prvu fazu priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Image
TEŽAK TEST /

Rukometaši protiv Egipta bruse formu za Igre, Duvnjak: 'Oni su kandidati za medalju'

Image
TEŽAK TEST /

Rukometaši protiv Egipta bruse formu za Igre, Duvnjak: 'Oni su kandidati za medalju'

Nakon 12 dana napornih treninga u dvorani hotela Panorama u Prelogu, Hrvatska će u subotu u u varaždinskoj Areni odraditi pripremnu utakmicu protiv Egipta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo jako koncentrirani i jako dobro smo radili. Svi igrači su spremni i zato sam sretan. Imamo zadnji dio s Egiptom i onda ćemo vidjeti gdje smo. Dat ćemo igračima nekoliko dana slobodno i onda nstavljamo," poručio je hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson za HRS.

'Jako intenzivno od početka'

Raspoloženje u reprezentaciji i stožeru je sjajno. Svi igrači izdržali su pripreme bez većih problema, a one nisu bile nimalo lake i jednostavne. Svi su zdravi, nitko se ne žali na ozljedu i to je ono što silno veseli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je jako intenzivno od početka, dosta smo trčali, bilo je puno rukometa, puno teretane, ali mislim da smo se dobro priprmili," dodao je Ivan Martinović.

Na kraju ove faze priprema izbornuku je ostao još samo jedan, i to jako težak zadatak. To je skratiti listu za četiri imena. U Prelogu se naime, pripremao 21 igrač, a poznato je od ranije da će put Pariza njih 17 - 14 onih koji će biti u zapisniku i tri igrača koji će čekati svoju priliku u slučaju da se netko ozljedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji će to igrači biti, saznat ćemo nakon susreta s Egiptom koji će na OI biti u skupini s Francuskom, Danskom, Norveškom, Argentinom i Mađarskom.

Podsjetimo, Hrvatska će igrati u skupini A zajedno sa Španjolskom, Njemačkom, Slovenijom, Švedskom i Japanom. Prve četiri reprezentacije iz svake skupine će izboriti četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izgleda Hrvatska igra manje od mjesec dana prije Pariza, pokazat će dvoboj protiv uvijek neugodnih Egipćana, u subotu, 6. srpnja od 16.30 sati s prijenosom na glavnom kanalu RTL-a te na platformi Voyo.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo